MapSource registry FIX

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Kodýl » 15.02.09 8:05 (Ne)

Opravu provést nejde, a pochybuji, že někdo na tomto fóru pomůže.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Romstar » 15.02.09 9:49 (Ne)

Zdravím, bude to chtít kontaktovat přímo Garmin.com, ale doporučuji Anglii, která má na starosti náš region. Pro jistotu přikládám mail product.support@garmin.com
Pokud se jedná o Atlas a Topo tak kontaktujte pana Holuba z Garminu.cz a on Vám jistě pomůže buďto účet restartovat, nebo Vám přidělí nové registrační číslo mapy holub@garmin.cz
Naposledy editoval Romstar dne 15.02.09 14:49 (Ne). Počet editací: 1x.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Sally » 15.02.09 13:01 (Ne)

jara.dvo napsal:Při registraci pap jsem zadal nesprávné ID pŕístroje jaké kroky mám podniknout pro jeho opravu.

...jestli ti registrace prošla, nejde zaregistrovat další přístroj s již správným ID? Přece nevadí že bys měl v profilu dva
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Logman » 09.04.09 12:00 (Čt)

MapSource registry FIX v0.2e

Verze 0.2e (9. 4. 2009):
  • podpora 64-bit registrů: Wow6432Node
  • přidán jazyk: HOLANDŠTINA [add Dutch] (by Northguy)
  • přidán jazyk: ŠPANĚLŠTINA [add Spanish] (by David Aguilar)

viz první příspěvek
Obrázek uživatele
Logman
Moderátor
 
Příspěvků: 54
Registrace: 16.05.07 1:27 (St)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod scanjett » 02.05.09 22:33 (So)

Dobry den,
Uz jednou jsem tento FIX vyuzil a vse fungovalo bez problemu, ovsem ted, kdyz jsem odstranil nektery mapy rakouska, ktere nesli klasicky odinstalovat, tak mi to halsi runtime error pri spusteni. Chtel jsem pouzit Mapsource maps compactibility ale ten me odkazuje na MasourceFix a ten zas neustale tvrdi, ze nemam a pc nainstalovany Masource, pritom ho mam klasicky ve slozce C:\Garmin. Mam klasicky Windows XP professional 32-bit. Nevite nekdo co s tim? Dekuji
scanjett
 
Příspěvků: 2
Registrace: 02.05.09 22:22 (So)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod scanjett » 02.05.09 22:57 (So)

tak nakonec stacilo jen odstranit jejich soubory v registru a uz to zase slape
Naposledy editoval Path dne 04.05.09 8:18 (Po). Počet editací: 1x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
scanjett
 
Příspěvků: 2
Registrace: 02.05.09 22:22 (So)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Path » 04.05.09 8:19 (Po)

A můžete se podívat, jestli máte v registrech tento klíč?:

[FONT=Courier New][HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Garmin\Applications\MapSource]
"InstallDir"="C:\\Garmin\\MapSource.exe"[/FONT]
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Sally » 04.05.09 20:15 (Po)

...mám - jen bez těch zdvojených lomítek

...jestli to nebyl obecný dotaz, tak to ignoruj Obrázek
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Don » 10.08.09 20:22 (Po)

Mám stejný problém jako scanjett ale nevím jak ten registr přesně upravit. Děkuji.

EDIT: takže stačilo smazat vše v [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Garmin\ a udělat novou instalaci a vše krásně jede :)
Don
 
Příspěvků: 1
Registrace: 10.08.09 20:20 (Po)

Re: MapSource registry FIX

Odeslatod Raud » 18.09.09 12:51 (Pá)

Při snaze použít pro MapSource mapu Annapurny (získané z http://www.gpsbase.cz/) došlo k výše avizovaným problémům s registry. MapSource nebylo možno spustit a po použití Map Source registry fix se program opět rozběhl - nicméně ta mapa se nedala zobrazit (nebo načíst). Pro map Source (verze 6.15.6) přestala být viditelná.
Může být problém v tom, do jakého adresáře mapu kopírovat případně jak ji aktivovat?
Raud
 
Příspěvků: 1
Registrace: 17.09.09 23:16 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.