Nastal problém v aplikaci Garmin...

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 15:33 (Út)

Takže, závada je asi někde ve vysílání. :-) Asi netřeba přelaďovat. Díky za info.

Potvrdí to ještě někdo další ?
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 16:10 (Út)

Takže je to opravdu tak, chybu potvrzuji také! Chyba je tedy opravdu v POI u Topo Czech v1.20. A já jsem zkoušel desítky jiných, které byly v naprosté pohodě Obrázek

Tenhle zaručeně padá: N49.61168 E16.03334

Je zajímavé, že nikdo na tenhle problém do teď nenarazil nebo o tom vůbec nedal vědět.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 16:12 (Út)

Díky Vám za pomoc.

Ještě bych se zeptal, mám vracet zpět ten původní registr ?
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 16:16 (Út)

Stačí dvojklik na souboru reg.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 16:24 (Út)

Koukám, že zrovna tento problematický POI (+ okolí) v mapě Atlas Czech 7 nejsou. Parkoviště v ulici Gregorova - co uváděl Jarous1 - je v Atlasu 7 také bez problému.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 20:13 (Út)

Path napsal:Stačí dvojklik na souboru reg.


Jasně, spíš jsem myslel zda je potřeba, tento původní registr obnovovat, nebo zda se po jeho smazání vytvořil nový a ten je OK.
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 20:24 (Út)

Smysl to má pouze v tom případě, když máte upraveno nastavení ve smyslu rychlostí, vyhýbání, formátu souřadnic aj. Pokud netrváte na tomto nastavení, nic se nestane, když se tento klíč zpět neimportujete. Pokud jej MapSource nenajde, načte výchozí nastavení a znovu jej vygeneruje.

Informace v tomto klíči můžou být občas zdrojem nepochopitelných chyb, zvlášť když přecházíte z vyšší na nižší verzi.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 28.01.09 12:10 (St)

Zdravím, nevíte zda je něco nového v této záležitosti? Například, jak se chovají nové verze MapSource? Já setrvávám na verzi 6.13.7 a tam mi ty POI vesele MS sestřelují. Topo Czech2 i 2 PRO je na tom stejně. Nějaké vyjádření Picodasu? Díky za případnou informaci.
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 02.02.09 2:18 (Po)

Ani poslední verze 6.15.3 není proti těmto chybám odolná. S tímhle se bude muset poprat Picodas. Problém jsem s nimi diskutoval, bohužel se ukázalo, že tyto problémy způsobuje nástroj na vytváření map. Pokud bude čas, zkusím se autora znovu přeptat, jestli se to někam pohnulo.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 02.02.09 16:41 (Po)

Čekal jsem, že to bude v nové verzi map opravené... Díky za info.
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.