Takže je to opravdu tak, chybu potvrzuji také! Chyba je tedy opravdu v POI u Topo Czech v1.20. A já jsem zkoušel desítky jiných, které byly v naprosté pohodě
Koukám, že zrovna tento problematický POI (+ okolí) v mapě Atlas Czech 7 nejsou. Parkoviště v ulici Gregorova - co uváděl Jarous1 - je v Atlasu 7 také bez problému.
Smysl to má pouze v tom případě, když máte upraveno nastavení ve smyslu rychlostí, vyhýbání, formátu souřadnic aj. Pokud netrváte na tomto nastavení, nic se nestane, když se tento klíč zpět neimportujete. Pokud jej MapSource nenajde, načte výchozí nastavení a znovu jej vygeneruje.
Informace v tomto klíči můžou být občas zdrojem nepochopitelných chyb, zvlášť když přecházíte z vyšší na nižší verzi.
Zdravím, nevíte zda je něco nového v této záležitosti? Například, jak se chovají nové verze MapSource? Já setrvávám na verzi 6.13.7 a tam mi ty POI vesele MS sestřelují. Topo Czech2 i 2 PRO je na tom stejně. Nějaké vyjádření Picodasu? Díky za případnou informaci.
Ani poslední verze 6.15.3 není proti těmto chybám odolná. S tímhle se bude muset poprat Picodas. Problém jsem s nimi diskutoval, bohužel se ukázalo, že tyto problémy způsobuje nástroj na vytváření map. Pokud bude čas, zkusím se autora znovu přeptat, jestli se to někam pohnulo.