Nastal problém v aplikaci Garmin...

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 31.03.08 19:55 (Po)

Neznáte prosím tuto chybu ?

SourceFileName>NET_UTILITIES.CPP</SourceFileName>
<SourceFileLine>168</SourceFileLine>
</SourceCodeLocation>
<Extra>Windows Error Code: 87
Parametr není správný

Stává se mi to při kliknutí pravým tlačítkem myši a pokusem zobrazit vlastnosti u "bodů zájmu" (ubytování, restaturace).

Mám verzi MapSource 6.13.7 (českou)
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 31.03.08 20:10 (Po)

V jaké mapě se vám to stává? Stává se to u všech bodů dané kategorie nebo pouze u některých? U jiných map je zobrazení vlastností POI korektní?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 31.03.08 22:45 (Po)

Nemám to ještě přesně zmapované, ale určitě to padá u "Ubytování" v Topo Czech 1.20.
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 1:10 (Út)

Předpokládám, že Topo Czech jste už zkoušel reinstalovat... Zobrazení vlastností u POI (Nocleh) v Topo Czech 1.20 bez problému jak v mapě, tak i ve vyhledání nejbližších míst.

Obrázek

S chybou, kterou uvádíte jsem se ještě nesetkal, zvláště pak se zdrojem NET_UTILITIES.CPP. Tuhle specifikaci bych spíš odhadoval pro Web Link Extensions, ale kdo ví. Můžete zde uvést celý obsah tohoto souboru?:

C:\Documents and Settings\<uživatel>\Local Settings\Temp\Garmin Error Reporting\ErrorReport.xml

Tento soubor ale obsahuje historii všech chyb, tak budou stačit pouze sekce, kde je stejný (poslední) datum a čas u elementu:

Code: Vybrat vše
  <Error>
    <... ...>
    </Computer>
    <Time>rrrr-mm-ddThh:mm:ssZ</Time>
  </Error>
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 6:28 (Út)

Všechny chyby jsou stejné:

<Error>
<Exception>
<SubId>87</SubId>
<SourceCodeLocation>
<SourceFileName>NET_UTILITIES.CPP</SourceFileName>
<SourceFileLine>168</SourceFileLine>
</SourceCodeLocation>
<Extra>Windows Error Code: 87
Parametr není správný.
</Extra>
</Exception>
<Application>
<Name>MapSource</Name>
<Build>
<Version>
<VersionMajor>6</VersionMajor>
<VersionMinor>13</VersionMinor>
<BuildMajor>7</BuildMajor>
<BuildMinor>0</BuildMinor>
</Version>
<Type>Release</Type>
<Time>Jan 21 2008, 14:11:50</Time>
<Builder>SQA</Builder>
</Build>
<LanguageID>1029</LanguageID>
<PartNumber>006-A0041-00</PartNumber>
</Application>
<Computer>
<OperatingSystem>Windows XP Service Pack 2</OperatingSystem>
<Processor>x86, Processor Level: 6, Processors:1, Model: 13 Stepping: 6</Processor>
<RamSize>1047920</RamSize>
</Computer>
<Time>2008-04-01T04:19:26Z</Time>
</Error>
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Path » 01.04.08 6:55 (Út)

Z toho skromného reportu nelze nic vyčíst. V MapSource ani Topo Czech ale chyba nebude.

Chce to zvolit nějakou vylučovací metodu. Zkuste nejprve z registru odstranit tento klíč:

Code: Vybrat vše
HKEY_CURRENT_USER\Software\Garmin\MapSource\Settings


Před tím si jej zálohujte.

EDIT: Před odstraněním klíče ukončete MapSource.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:52 (Ne). Počet editací: 3x.
Důvod: dodatek
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 10:16 (Út)

Tak to nepomohlo. :-(
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Jarous1 » 01.04.08 11:49 (Út)

Podle mne bude asi chyba přímo s konkrétními body POI. Protože mně MapSource shazuje např. zobrazení informací o parkovišti "Služby pro motoristy - Holušická a to samé třeba "Gregorova"... Obě jsou v Praze na Jižním měste, kousek od Krčského lesa. Jiná parkoviště se mi už chovají způsobně.

Dělá mi to jak v práci na WinXP CZ, tak i doma na WinXP ENG, oba počítače mají absolutně různé konfigurace...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 712
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Enzo » 01.04.08 15:09 (Út)

Můžete prosím vyzkoušet ubytování v této oblasti TOPO Czech 1.20 ?

Obrázek
Enzo
 
Příspěvků: 39
Registrace: 05.03.08 19:42 (St)

Re: Nastal problém v aplikaci Garmin...

Odeslatod Jarous1 » 01.04.08 15:29 (Út)

Sice ne všechny, ale dost z nich mi to shazuje MS také...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 712
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Další

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.