pořídil jsem ke své starší navigaci Nuvi 255W Lifetime aktualizaci City navigator. Vždycky jsem do ní mapy jako Atlas Czech a Topo nainstaloval pomocí MapInstall, ale to teď zpočátku nešlo, musel jsem jít do Garmin Express. Po několika dnech začal fungovat, vždy mi totiž zešednul a přestal pracovat. Ale dnes už začal, takže to je super. Když jsem si zařídil to Lifetime, dal jsem aktualizovat. Zkejsnulo to hned při "Přípravě zařízení na aktualizaci mapy". Nechal jsem to 3 hodiny a pak to zrušil, protože aplikace nic nedělala, z internetu se nic nestahovalo. Potom jsem ji pustil znova a ejhle, stažená mapa, chce se instalovat. Tak jsem dal instalovat a skejslo to na tom samém. Tak jsem to nechal nainstalovat do PC a teď to šoupám šnečím tempem přes MapInstall, ale to vím, že je spolehlivé. Buď je chyba u mě nebo je to nějaké divné. Vůbec se mi nezamlouvá taková šíleně roztahaná ("GARMIN STYLE"

Ještě malý poddotaz. V navigaci mám prehistorickou verzi City Navigator (2010) a zajímalo by mě, jestli existuje možnost, jak ji nahradit novou mapou. Zatím jsem všechny mapy, co mám, instaloval do 4 GB paměťové karty (i dnes to tak dělám spolu se starým Atlasem, TOPO a Adresami). Pak jsem samozřejmě v navigaci v nastavení MAP INFO zaškrtnul vždy jen tu mapu, se kterou chci dělat.