CZECH TOPO PRO 2015

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Ottis » 15.03.15 7:17 (Ne)

Pozor na poslední aktualizace turistických map CZECH TOPO 2015 a CZECH TOPO PRO 2015. Nelze s nimi pracovat v PC ! :x
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Ottis
 
Příspěvků: 2
Registrace: 15.03.15 7:06 (Ne)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod thomas007 » 15.03.15 23:09 (Ne)

Jakto že nejde? Připojim GPSku s mapou a basecamp ji normálně načte a jde s ní pracovat. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 528
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Ottis » 17.03.15 17:38 (Út)

Záleží na tom, kdo si co představuje pod pojmem "práce s mapou". Předchozí verze jsem používal pro plánování tras pomocí WP. Tato funkce je velmi užitečná, pokud hodlám do trasy zařadit neznačené cesty a pěšiny. Mnohdy bývají v terénu obtížně k nalezení. Nebo jich je naopak zejména po lese kvantum a bez GPS bývá orientace dosti těžká. Tento způsob práce s mapou - jak ho chápu já - poslední CZECH TOPO opravdu neumožňuje. Příslušné funkce (funkční tlačítka) jsou při výběru CZECH TOPO 2015 šedá - nefunkční. A to stranou ponechávám skutečnost, že považuji za velmi nepřívětivé při každém spuštění BaseCampu čekat, než se přenese cca 0,5 GB.
Ottis
 
Příspěvků: 2
Registrace: 15.03.15 7:06 (Ne)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Jarous1 » 17.03.15 20:41 (Út)

No jasně, obzvlášť třeba tohle provozovat s Oregonem 300, to bych u toho vždycky vyrostl :roll:
To ať si Garmin laskavě strčí někam, mám takové tušení, že jsem s ním asi už skončil nadobro :frown: Žádná jejich nová GPS na obzoru (kromě ultradrahé Monterry), Oregon se mi už rozpadá, resp. už rozpadl, mám promáčklé zapínací tlačítko (včetně té gumy po obvodu přístroje, takže už to není ani vodovzdorné, natož vodotěsné, Garmin by mi to překrytoval za skoro 1800,- :ohmy:) , která by mne oslovila, a teď ještě tohle s mapama, chjo :frown:
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 712
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod milmar » 18.03.15 19:48 (St)

Tohle už je dávno vyřešeno. Koukněte na fórum geocaching.cz.
milmar
 
Příspěvků: 14
Registrace: 25.10.10 20:35 (Po)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Jarous1 » 18.03.15 21:08 (St)

Ano, vím, už jsem to tam četl dříve. Jenom mi prostě přijde na hlavu obcházet výrobce a přizpůsobovat jeho výtvor do podoby, ve které to mělo být už v jeho ceně :? O legálnosti takovéhoto zásahu do dat by se také dalo celkem diskutovat...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 712
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Anders » 19.03.15 9:34 (Čt)

tak jsem zjistil, ze TOPO czech 2015 PRO naviguje skrz tunel Blanka! Kdyby se Blanka utevirala ted, bylo by to pekne, takhle ale cca do listopadu bacha!
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 256
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod thomas007 » 19.03.15 10:38 (Čt)

Nejspíš proto, že nikdo nepočítal s tím, že zas bude další třičtvrtě roku "neotevřenej". To je ten českej Kocourkov. Někdo něco posere, ale lidi to zaplatěj. Někdo by potřeboval dostat pořádně přes hubu kvuli tomu tunelu. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 528
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod jurik » 28.06.15 21:00 (Ne)

Jak ji mám nainstalovat, nemůžu ji ani u garminu najít, pořád to vyžaduje plugin i když ho mám nainstalován, zkoušel jsem i jiný prohlížeč, pořá mně to nepustí dál.
jurik
 
Příspěvků: 1
Registrace: 05.03.12 21:01 (Po)

Re: CZECH TOPO PRO 2015

Odeslatod Jarous1 » 28.06.15 21:14 (Ne)

Na odemkni.garmin.cz není návod jak se k ní dostat?
Kdyžtak pokračuj tady

S pluginem jsem také dost bojoval, ale povedlo se. Bohužel už ale nevím jak...

EDIT: Pokud jsi ale na tom "odemkni" nenašel odkaz jak se k té mapě dostat, tak tam asi ani nebudeš mít ten kód, který je potřeba k získání té TOPO PRO 2015. Já jsem to urgoval u českého Garmina mailem, a ani ne během 2 hodin to bylo vyřešené k mé spokojenosti.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 712
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.