POI

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: POI

Odeslatod eidz » 22.09.09 21:19 (Út)

Přišla odpověď, že podnět byl přeposlán na "design team". Sice asi standardní formulář, ale potěší, že odpověď nepřišla ihned, ale že to asi fakt zpracoval člověk. Tak uvidíme, jestli někdy v budoucnu bude podpora regionálních znakových sad .-)

Doplnění:
8.10.2009 verze 2.5.4 s podporou regionálních znakových sad; klobouk dolů, podpora Garminu mě velmi příjemně překvapila.
Naposledy editoval eidz dne 14.10.09 20:47 (St). Počet editací: 1x.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz

Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Odeslatod Kofolytik » 30.09.09 10:00 (St)

Dá se nějak automaticky nastavit, aby upozornění na radary se zapínalo až pokud překročím rychlost o dejme tomu 10% nebo se musí ručně ve všech souborech stažených z POI.cz přepsat "minspeed" za zavináčem?
Pokud použiju POI loader s manuálním nastavením (50 -> 55, 90 -> 99, atd.) tak mě navigace upozorňuje i když překročím o jeden kilometr. Zřejmě můj parametr POI loader ignoruje...
Obrázek uživatele
Kofolytik

Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Odeslatod eidz » 30.09.09 21:47 (St)

Můžete zkusit nastavit v uživatelském panelu na poi.cz toleranci překročení. Teď si neuvědomuji, jestli to hlásí vždy nebo jen při překročení, ale myslím si, že vždy a při překročení je text červený.

Tak se to řeší ve vlákně Re: Jäk vubec stahnout databazi radaru ? na poi. Hlásí to jen při překročení dle nastavené tolerance.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz

Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Odeslatod Jarous1 » 13.10.09 17:49 (Út)

Path napsal:Dostal jsem se k tomu teprve teď a musím souhlasit, že POI Loader má opravdu problém s diakritikou - nerespektuje řazení souborů dané OS a diakritiku posouvá na konec seznamu. Asi by to chtělo reportovat Garminu.

Ještě jsem to nezkoušel, ale vypadá to, že Garmin to už vyřešil a vypustil nový POI Loader 2.5.4

Changes made from version 2.5.3 to 2.5.4:

* Fixed issue with handling commas in CSV files.
* Fixed issue with file paths including non-English characters.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1

Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Odeslatod zhrd » 21.01.11 18:07 (Pá)

POI Loader for Windows software version 2.6.0 as of January 14, 2011
Changes made from version 2.5.4 to 2.6.0:
◦Added ability to specify a custom POI file's name
◦Added ability to handle swapped lat and lon values in CSV files
◦Fixed issue with multi-line CSV files not being read correctly
◦Fixed issue with extended ASCII characters in CSV files
◦Fixed issue with reading large gpx and csv files making the application unresponsive
zhrd

Registrace: 08.04.08 7:15 (Út)

Odeslatod konf14 » 14.06.16 10:32 (Út)

eidz napsal:Používám POILoader od Garminu (co taky jiného - je něco jiného?) pro instalaci gpx souborů do navigace. Problém: vytvořím si svoji struktura adresářů, např:
_Radary
Jidlo
Cestování

Bohužel po nahrátí do navigace jsou adresáře a gpx v rootu přeházené, nejsou řazené ani podle abecedy. Změnil jsem datum adresářů i souborů na jeden stejný, ale opět navigace zobrazuje zpřeházeně.
Dotaz: Ví někdo, podle čeho se v navigace seřazují adresáře a gpx soubory? Nebo to udělá POILoader, ale podle čeho?

Soubory GPI (vytvořené POI Loaderem) ukládám do počítače
Obrázek

po připojení navigace k PC vymažu všechny soubory z adresáře POI v navigaci
Obrázek

a do prázdné navigace přesunu z počítače všechny soubory GPI v tom pořadí, v jakém je chci mít zobrazované. U mne to znamená obchody na začátku a radary nakonec. Na abecedě vůbec nezaleží a položky budou mít název takový, jaký má soubor GPX.
Obrázek

Resp. abecedně budou seřazeny jen ty GPX, které jsou součástí jednoho GPI. Takže pokud chci mít bufety v určitém pořadí, musím je mít zvlášť a ne sloučené do jednoho JÍDLO.GPI - zřejmě by pomohlo očíslování (1-Mekáč, 2-KFC atd.), to ale nemám vyzkoušené a hlavně by se tak zobrazovaly v navigaci.

Např. pokud soubor KRÁVA.GPX stažený z internetu přejmenuji na MÁŇA.GPX, proženu ho POI Loaderem a pojmenuji SLEPICE.GPI, tak v navigaci se bude zobrazovat MÁŇA.
A nebude z toho průšvih... :)
konf14

Registrace: 19.07.15 9:21 (Ne)

Předchozí

Zpět na Garmin: Software