nejde zkopírovat MICRO SD paměťová karta

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

nejde zkopírovat MICRO SD paměťová karta

Odeslatod patak » 14.07.14 13:55 (Po)

Ahoj, potřeboval bych poradit. Zatím je to pro mě neřešitelný problém. Koupil jsem si větší MICRO SD kartu do GARMINA DAKOTY a nevím jak zkopírovat data z menší na větší. Klasicky to bohužel nejde, kopírování zamrzne. Myslím, že nejdou zkopírovat img soubory, ale to se jen domnívám. Díky za odpověď.
...a jestli jsem již zodpovězené nenašel, omlouvám se. Hledal jsem, a odpověď na toto téma nenašel
patak

Registrace: 20.12.13 22:25 (Pá)

Re: nejde zkopírovat MICRO SD paměťová karta

Odeslatod thomas007 » 14.07.14 14:34 (Po)

Pokud máš kartu s mapou, kterou ti dodali už nahranou od Garminu, tak ta ti na jiný kartě nepujde. Pokud sis jí na tu kartu nahrával sám (z webu nebo z MapSource apod) tak maš asi poškozenou tu kartu nebo danej soubor. Zkopírovat by to mělo jít vždycky, to že to pak případně v navigaci napíše, že je zamčená, je věc jiná.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod patak » 14.07.14 17:24 (Po)

kartu mám nahranou sám, a je v oukeji, nejdou zkopírovat soubory " gmapsupp.img a gmapprom.img" . Nehlásí žádnou chybu, prostě zamrzne kopírování. Že je pořádku vím, páč ostatní soubory kopírovat jdou. Někde je nějakej háček a nevím kde.
patak

Registrace: 20.12.13 22:25 (Pá)

Odeslatod noEXP » 14.07.14 20:15 (Po)

může být fakt vadná část paměti. kopírovaní ze čtečky nebo usb?
noEXP

Registrace: 22.06.11 9:35 (St)

Odeslatod thomas007 » 15.07.14 9:15 (Út)

no, hlavně na kartě nemá gmapprom co dělat. ;) Nicméně k problému, mužou bejt prostě jen poškozený ty soubory. Mužeš otestovat checkdisk (chkdsk přes příkaz.řádek).
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Zpět na Garmin: Software