mir77 napsal:bude chtít mít připravenou trasu s větším množstvím průjezdních bodů. Vážně jsem si myslel, že to je samozřejmost a asi kulové. Když jsem se dočetl, že Garmin toto umožňuje udělat přes software v PC, tak jsem si řekl, že to bude dobrá volba, protože přece jen sestavit trasu pomocí myši a klávesnice je daleko pohodlnější, než na tlak reagující displaye navigací, které nemají dostatek výpočetního výkonu, aby plynule vykreslovaly mapu při různých přechodech.
mir77 napsal:Sám bych si představoval něco s funcionalitou Sygica pro Android. Jenže to bych musel začít už s tím, že chci pro pohodlné ovládání kapacitní display a nějak se obávám, že pokud taková navigace existuje, tak bude drahá jak prase.
mir77 napsal:Čili, jakýho zvolit Garmina (případně i jinou navigaci), která má bezplatné updaty a kde funguje plánování trasy nějak rozumně? Tím myslím třeba pět průjezdních bodů a možnost si trasu uložit pro další použití či jí potom invertovat, aby mě to stejnou trasou vedlo zpět atd.
mir77 napsal://EDIT: Jinak by mě zajímalo, co je pravdy na tom placeným update firmware u 2595T, jestli o tom někdo něco víte.
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.