Garmin Colorado 300

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin Colorado 300

Odeslatod Jozef » 18.12.13 15:46 (St)

Nedajú sa mi prenášať prejdené ako aj uložené trasy medzi Coloradom 300 3.70 a PC
navzájom.
Pracovalo to normálne bezproblémovo do doby keď som vymazával trasy a body cez PC z prístroja.
Zrejme som vymazal súbor máp v prístroji.
Servis SK mi neporadil.
Jozef
 
Příspěvků: 4
Registrace: 18.12.13 13:09 (St)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 02.01.14 14:22 (Čt)

Trasy s mapou ale nemají nic společného. Problém bude jinde. ;)
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 533
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod Jozef » 17.01.14 13:57 (Pá)

Mohol by ste mi naznačiť v čom môže byť problém a prípadne možnosti riešenia. Kde by som sa mohol obrátiť.
Ďakujem
Jozef
Jozef
 
Příspěvků: 4
Registrace: 18.12.13 13:09 (St)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 17.01.14 17:27 (Pá)

MapSource přístroj teď vidí?
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 533
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod Jozef » 17.01.14 19:13 (Pá)

Áno, vidí.
problém bude asi v tom, že som stiahol obnovu fireware pre inú krajinu a teraz sa mi nedá
nastaviť formát súradníc pre náš formát.
Jozef
Jozef
 
Příspěvků: 4
Registrace: 18.12.13 13:09 (St)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod Jarous1 » 17.01.14 19:35 (Pá)

Pokud vím, tak firmware Garmina, alespoň tedy u těchto outdoor navigací, nikdy nebyly rozděleny podle zemí... Vždy šlo o jeden a tentýž soubor. Možná byly trochu rozdíly mezi "regiony", čili třeba Evropou a Asií, ale jinak to bylo pořád to samé.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod Jozef » 18.01.14 11:14 (So)

Aby sme si rozumeli, konkrétne v mojom v mojom GPS Dolorado 300.70 v menu nastavenie/formát súradníc
nie je možno z ponuky vybrať formát v ktorom je pre našu krajinu. Z tohto dôvodu nezobrazuje ani mapu na prístroji.
Jozef
Jozef
 
Příspěvků: 4
Registrace: 18.12.13 13:09 (St)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod Jarous1 » 19.01.14 0:24 (Ne)

To vidím poprvé, že by souřadnice měly způsobovat zobrazování/nezobrazování mapy... Špatně zvolené a následně použité v jiné souřadnicové síti pouze ukážou špatné místo na mapě...

Mimochodem, tady v ČR, a předpokládám, že i u vás na Slovensku, se obvykle v Garmin navigacích používá WGS84
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 729
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Garmin Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 20.01.14 9:48 (Po)

Ale volba souřadnic v menu nemá nic společnýho se zobrazením/nezobrazením mapy. :roll:
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 533
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.