Sorry matesi an to mne nepotrebujes.toho debila ze sebe delas sam.
1) slovickaris jak Jehovisti.Delali jste tam ze mne debila ze resim nesmysly ze pamet tam nikoho netrapi.A hle to uz je nekolikaty clovek co to resi mimo mne.
2) ty rady o odmazavani jste mi tam davli vsichni nacez ja opravdu rekl ze je to magorina.
3) v patek jsme na sve nove 3597 aktualizoval a jelikoz by mne zbylo jen 200 mega tak to express udelal tak ze cely Europe rozdelil na dve casti a hodil mi tu druhou pulku na kartu.Ale pokud sectu obe pulky zbylo by mi tech 200 mega z 500 mega predtim.Uz jsem psal ze pokud mate starsi navigace a navic jenom cast Evropy tak ty updaty nejsou narocne.
4) ano psalo.
5) vy jste tam psali ze resim nesmysly, ze enumim pocitat apod.Promin je to uplne stejna urazka jako debil. A jako mistni guru se chovas.
6) no vidis dela to.
7) ja s tebou taky skoncil a ani jsem nechtel s tebou vubec zacinat.Kdyz do nekoho najedes musis cekat reakci.
Cele moje vlakno tenkrat bylo jen zamysleni a ze Lifetime je svym zpusobem podvod alespon u tech novych navigaci protoze sice funguje.Aktualizovat mohu donekonecna zadarmo ale vzhledem k tomu jak to slusne papa pamet to donekonecna nebude a vzhledem k tomu ze tam mam jeste ATLAS apod to uz nebude dlouho trvat a budu s pameti na suchu.Tot vse co jsem chtel tenkrat rict.Tebe spis sere ze se tu objevil ten dotaz ktery ukazal jak jste se tam chovali jak kreteni.Promin ale je to tak.Videli jste novy nick tak jste se tam napakovali jak stari mazaci spojeni kamardsoftem a uz jste do mne prali.
P.S. a mazani hlasu mi 400MB neprinese.To jen na toho thomas epred tebou.Ty soubory nemaji takovou kapacitu.Uz jsem to pocital.