Děkuji Vám za odezvu. ZUMO 660 asi dobrá bude, já mám stařičkou 765. Všechny modely se nechovají naprosto shodně, zadání průjezdního bodu snad stejné bude.
Průjezdní bod - u Garmina se nesmí zadat jako "Město". Pokud ho takto zadáte, vede Vás to do středu města.
Jsou dvě možnosti zadání průjezdního bodu.
1) Kam jet?....zadáme cíl, spustíme navigaci ...Jet! Vrátíme se zpět na počáteční displej a znovu dáme místo průjezdního bodu.Displej se zeptá zda se jedná o nový cíl nebo průjezdní bod.
(Toto zadávání nepoužívám, nemám s tím zkušenost, zda nevede do středu města)
2)Preferuji zadání průjezdního bodu v "Plánovači trasy". Tam si předem pohodlně nastavíte doma připravenou trasu s jedním, nebo i více průjezdními body.
Až se naučíte přípravu trasy v Base Campu, je možno trasu přenést přímo do navigace do tzv. "Vlastních tras" ZUMO 660 jich může mít uloženo 20.
V "Plánovači trasy".Jak se to dělá? Zadáte výchozí bod(bydliště). Zadáte cíl. Mezi tyto body ukazuje zelená šipka s plusem;kliknete na ní a objeví se políčko pro zadání průjezdního bodu. dole jsou modrá políčka, jedno s označením "Blízko", na něj ťuknete a v dalším displeji vyberete ( zadáte) Vel. Meziříčí a pak jdete do mapy která se otevře na Vel. meziříčí ,přiblížíte si silnici na výjezdu z Vel. meziříčí a ťuknete do mapy vpravo, blízko této výjezdové silnice. Snad to má ZUMO také takto řešené?
Zdá se to složité, ale je to otázka cviku. No a opakovaně se mohou vkládat další průjezdní body.
Snad jsem na něco nezapomněl.