Garmin-Instalace do PC

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin-Instalace do PC

Odeslatod nikuse » 23.08.13 23:34 (Pá)

Ahoj,
mám novou navigaci Garmin nuvi50. Když jsem ji chtěla připojit a zaregistrovat na stránkách garminu, tak mi to stále psalo, jakože ji nemůže najiít. Navigace se nepřipojí ani k pc- A dle návodu by měla být viděna v TENTO POČÍTAČ, ale ani zde není. Mohl by mi prosím někdo poradit, jakým způsobem nad tím vyzrát? Ráda bych si aktualizovala mapy atd.
Díky moc
nikuse

Registrace: 23.08.13 23:31 (Pá)

Re: Garmin-Instalace do PC

Odeslatod juuro » 24.08.13 11:37 (So)

Predpokladám že si išiel cez https://my.garmin.com/mygarmin/login.htm . Ked pripojíš navigáciu a klikneš tam na "môj panel" začne ti hladať pripojené zariadenie, alebo ti ponukne nainstalovat doplnok do internetobého prehliadača to ako sa mi zdá funguje aj ako ovládače pre windows. Ak to nepôjde môžeš mať nejakú blokáciu v antiviraku. Po pripojení ti navigácia asi ponukne ako sa má pripojit s pocitacom ci len "Nabíjanie" alebo ako "veľkokapacitné úložisko" zvolíš to druhé.
nuvi 2585TV + nuvi 200
juuro

Registrace: 04.01.11 21:10 (Út)

Re: Garmin-Instalace do PC

Odeslatod thomas007 » 30.09.13 15:47 (Po)

Pokud se neukáže jako disk tak s tim asi moc neuděláš. Zkusil bych jiný usb kabel, případně i jiný USB konektor. Pokud používáš USB hub, zkusil bych zapojit přímo do PC. ;)
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Zpět na Garmin: Software