Garmin Express nefunkční

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin Express nefunkční

Odeslatod paj » 08.08.13 19:45 (Čt)

Stáhl jsem a nainstalovat aplikaci Garmin Express. Hodně jsem si od ní sliboval, nicméně vše zůstává v úvodní obrazovce. Zařízení Garmin nüvi 1490 se nenačte ani po provedení všech kroků, doporučovaných nápovědou. Prosím o SOS.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
paj
 
Příspěvků: 4
Registrace: 08.08.13 19:21 (Čt)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod Rubic » 08.08.13 20:15 (Čt)

Zdravím, zkus to stáhnout znovu, poslední verze je 2.2.17
viewtopic.php?f=20&t=1804&start=40#p16206
Garmin Nuvi 765T, GE v5.9.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 744
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod paj » 09.08.13 19:32 (Pá)

Rubic napsal:Zdravím, zkus to stáhnout znovu, poslední verze je 2.2.17
viewtopic.php?f=20&t=1804&start=40#p16206


Děkuji za radu, přeinstaloval jsem, GE funguje. Při této příležitosti bych se ještě zeptal: Když si vytvořím např. v BaseCamp trasu a nechám ji přenést do GE, kam (do které složky) se uloží? Jakmile totiž zapnu navigaci a podívám se do tras, není tam ani jedna. Podobně mohu trasu vytvořit v mapách Seznamu, uložit ve formátu gps a spustit buď v BaseCamp nebo ji mohu přímo nakopírovat do navigace? A kam? Nebo je třeba to udělat také přes GE jako přenos? Teoreticky by to šlo, ale s přenosem se memohu domluvit. Nelze nalistovat místo, kde mám příslušné soubory tras ve formátu gps uloženy!!!
Díky
paj
 
Příspěvků: 4
Registrace: 08.08.13 19:21 (Čt)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod Rubic » 09.08.13 20:45 (Pá)

Ahoj, chce to trochu číst Návod k použití. Trasu vytvořenou v Base Campu přenášíte do Nuvi. Tam musíte jít na Nástroje\Moje data\Importovat trasu ze souboru. Potom tuto přenesenou trasu najdete ve "Vlastních trasách". :)
Garmin Nuvi 765T, GE v5.9.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 744
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod boby.f » 09.08.13 21:42 (Pá)

to Rubic : zdravím myslím že kolega myslí konkretní složku v zařizení kam to ten BC nebo MS ukládá aby ho jako by "obešel " a dal to tam bez "přenést do zař."přímo jako např.poi taky dávám přímo do složky než abych to dělal přes program. diik za případnou odpověd -jestli to vůbec jde :)
boby.f
 
Příspěvků: 11
Registrace: 17.05.13 8:15 (Pá)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod paj » 09.08.13 21:47 (Pá)

boby.f napsal:to Rubic : zdravím myslím že kolega myslí konkretní složku v zařizení kam to ten BC nebo MS ukládá aby ho jako by "obešel " a dal to tam bez "přenést do zař."přímo jako např.poi taky dávám přímo do složky než abych to dělal přes program. diik za případnou odpověd -jestli to vůbec jde :)


Ano, vystihl jste to zcela přesně, akorát nevím, zda to je vůbec možné, protože nevím, do která složky v nüvi dotyčné soubory vrazit.
paj
 
Příspěvků: 4
Registrace: 08.08.13 19:21 (Čt)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod Rubic » 09.08.13 22:06 (Pá)

Tak to se omlouvám, takovému postupu nerozumím.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.9.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 744
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod Maloch2 » 10.08.13 7:42 (So)

Já asi ano,myslím že se tímto postupem chce vyhnout všem těm problémům,které jsem měl i já.Úplně to chápu,ale jestli to pomůže to nevím a složku kam se soubor ukládá taky neznám,jak jsem byl v ráži mazal jsem všechno co mi přišlo pod ruku bez přemýšlení co je to za složku.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Garmin Express nefunkční

Odeslatod thomas007 » 10.10.13 9:48 (Čt)

A jako disk se Vám navigace v PC ukáže?
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 533
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.