Aktualizace map - problém

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 01.09.13 10:46 (Ne)

Já jsem na tento problém narazil a přitom bylo v nuvi ještě asi 1,5 GB volného místa.To by mohlo nasvědčovat tomu,že se napřed do nuvi nahraje aktualizovaná mapa a potom se teprve ta stará odstraní což je ovšem také nesmysl když uvážím že ty mapy mají velikost přibližně 6,5 GB a tím pádem se tam obě nemohou vejít.Takže jediné vysvětlení je že se tam nahrávají asi po nějakých sektorech,které jsou ale větší než 1,5 GB. Ale je to jenom moje úvaha.Taky mě vadí proč Garmin nevydává jenom aktualizace týkající se pouze změn od poslední verze jako je to např. v PC nebo PChrách,naco pokaždé stahovat 6,5 GB a to celé ještě přehrávat do nuvi-pak to nemá trvat tak dlouho,ale asi to není technicky možné
Maloch2

Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Odeslatod thomas007 » 30.09.13 15:49 (Po)

DEM je digitální model terénu, prostě plastickej model. A ten se nemění, leda by se někdo rozhod zahrnout celý údolí apod. :D
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod Maloch2 » 30.09.13 18:17 (Po)

To je možné,ale protože tomu nerozumím tak úplně nechápu co to s tím má společného?
Maloch2

Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Předchozí

Zpět na Garmin: Software