Aktualizace map - problém

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 22.07.13 16:25 (Po)

Na ten klíč jsem přišel,píšu o tom asi o pět odstavců víš,ale zkusit stahovat takhle po ránu tak to mě nenapadlo.Zkusím to,protože u těch známých co jsem byl o víkendu to taky nevyšlo neb nemají internet.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Rubic » 22.07.13 17:16 (Po)

Zdravím, zvolte správný postup a klíče nebude potřeba. Začněte přihlášením na svém účtu my.garmin s připojenou navigací,spusťte stahování, otevřený ho dejte na lištu a pokud chcete pokračovat GarminMapUpdaterem, sám Vám nabídne poslední aktualizaci až po souhlasu s licenční smlouvou.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.8.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 765
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 22.07.13 18:18 (Po)

Ahoj přátelé,
musím se Vám všem omluvit za mrhání vašim časem,nicméně znám již původ mých výše popisovaných problémů.I přes to že budu asi vypadat jako úplnej b...c se přiznávám,že veškeré aktualizace jsem řešil přes wifi a to i na mém desktopu,neb to tak dělám odjakživa.
Po propojení počítače a modemu kabelem se aktualizace pomocí Mapupdateru podařila na první pokus :oops: .
Doufám,že i přes to mi do budoucna zachováte přízeň.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Mikin » 22.07.13 18:33 (Po)

Problém nebude ve WIFI, ale v ekologickém - úsporném- nastavení karty a PC. Také používám WIFI připojení PC k routeru a není problém, ale mám zakázány veškeré úsporné a energii spořící nastavení
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 22.07.13 19:08 (Po)

Tohle je poměrně známý problém.Tyto funkce v řízení spotřeby mám taky deaktivované.
Šotek bude jinde.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Hrobocop » 29.08.13 18:53 (Čt)

Dobrý den, někde na začátku tohoto vlákna byla zmínka o (nefunkční) nabídce v Expressu na vyčištění přístroje při nedostatku místa - což mě právě postihlo. V mé 3790 je všech 8 GB plných. Něco jsem smazal ručně (hlasy, fotky), ale chtěl bych přístroj vyčistit důkladně. je na to nějaký prográmek nebo jak na to?
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 29.08.13 20:51 (Čt)

Ahoj,nevím jestli je na to nějaký prográmek,ale každopádně jsem to udělal tak že jsem ve složce systém smazal veškeré soubory o velikosti větší než 500 MB-zpravidla staré mapy-soubory s příponou img. myslím.Samozvřejmě pokud máš mapy aktualizované a vše funguje tyto soubory mazat nebudeš.Pokud složku ve Win nevidíš,musíš do servisního menu kde zařídíš aby se ti složka systém objevila a také je třeba nastavit ve Win zobrazování systémových složek a souborů a neskrývání chráněných souborů a složek.Toto není návod ale popis jakým jsem to udělal já.Pokud to budeš zkoušet tak na vlastní riziko.Někde tady na fóru je popis jak se dostat do servisního menu a co tam nastavit.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Hrobocop » 31.08.13 10:07 (So)

Ahoj, starý mapy tam snad ani nemám, myslím, že se při aktualizaci přepisují novými, jedinou se starým datem (4/2010) jsem našel tuto: gmapdem.img, ale nevím co to je, jestli ji můžu smazat. Jinak jsem smazal, co jsem mohl, takže nakonec to dopadlo dobře, aktualizace proběhla. V každém případě díky za pomoc.
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Maloch2 » 31.08.13 14:43 (So)

Ahoj,co je zmíněný soubor nevím na to jsou tu jiní odborníci,ale je pravděpodobné že se tento soubor při aktualizaci ošetřil sám ať už tam zůstal nebo byl nahrazen novým,důležité je že se to nakonec podařilo a vše je v pořádku. :)
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Aktualizace map - problém

Odeslatod Hrobocop » 01.09.13 10:14 (Ne)

Ahoj, to je pravda. A nezbývá než doufat, že vývojáři z Garminu někdy dodělají Express do slibované podoby, pak by podobné problémy nebylo potřeba řešit. Nebo se jedná o nějakou light verzi pro český trh? Podotýkám, že v navigaci kromě jednoho nového vozidla nemám nic jiného než původní instalaci, tak mi je trošku záhadou, jak může dojít místo.
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.