Poridil jsem si Dakotu 10 pro navigaci na cyklovyletech abych se na kazde krizovatce nemusel divat do mapy, ale jsem z toho nejaky nestastny ...
Moje predstava - na nejake mape (ne na navigaci) si najdu cestu, kde bych chtel jet a napr na mapach seznam.cz si udelam odpovidajici GPX soubor. Chtel bych aby me navigace primerene uzivatelsky prijemne po tehle trase vedla (je mi celkem jedno jak)
- umim GPX nahrat do Dakoty, ale potom se mi ukazuje jen staticka cara na mape, tj musim mit porad zapnuty displej a divat se, kde prave jsem a jestli uz nemam zatocit. Zadne doplnujci informace jako pri navigaci v aute (za jak dlouho mam zatocit atd)
- kdyz si primo v MapSource zkusim misto staticke trasy udelat "route" pomoci 'waypoints', tak je to naprd - kdyz treba zvolim 2 body na krajich parku, tak me to mezi nimi naviguje po nejake obskurni ceste 5km okolo i kdyz se mezi nimi da projet primo. Castecne to chapu, protoze navigace (ani cyklomapa, kterou pouzivam) nemuze znat kazdou cestu - ale nechapu, jak teda muze navigace pomoc pru cykloturistice ... ?
uznavam, ze moc zkusenosti s navigacemi nemam - muzete me prosim nejak nasmerovat co delam blbe? Tj jaky je typicky zpusob pouziti pro cyklonavigaci???