Garmin 605 ořezává gpx data

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Garmin 605 ořezává gpx data

Odeslatod slavek.zamy » 02.06.13 21:36 (Ne)

Zdravím,
mám problém s přenosem resp. kvalitou zobrazených tras. Jezdím hlavně v terénu mimo routovatelné trasy, takže mám v navigaci vše povypínané a nechám se vodit čistě vektorově mezi zadanými body. Vytvořím si gpx soubor, který bez problému nahraju i zobrazím v navigaci. Problém je v tom, že navigace mi vynechává různé množství bodů a nevím z jakého důvodu (kontrolně jsem jej i zpětně z navigace nahrál a ověřoval v navigaci u kámoše či na google earth a tam jsou body všude správně). Nejprve jsem si myslel, že se často chytá vodotečí a proto mě cpe do nesmyslných a nesjízdných úseků nejčastěji středem vodních ploch apod., po silnici se vždy zobrazuje přesně se silnicí byť ji takto nezadávám. To ale neumím v navigaci již více vypnout.
není tam nějaké omezení počtu bodů/trasu? Ale vynechává to i u krátkých tras. Někdy ve stejném místě z jiného gpx souboru jede vše v pohodě a lemuji vodní plochu po značce se všemi serpentýnami, jindy když se vracím z jiné vyjížďky toutéž cestou ale z jiného gpx, tak mám místo 20 bodů za sebou jen dva.
Pro vytváření gpx tras používám cykloserver.cz pokud by to mohlo mít nějaký vliv (ale když se ta trasa jinde načte v pohodě, tak to tím asi nebude)

Díky za rady
slavek.zamy

Registrace: 19.08.09 8:54 (St)

Zpět na Garmin: Software