Anders
Díky za rychlou reakci a jsem šokován, že se Ti podařilo instalovat na XP nejnovější verzi GE. Když jsem četl systémové požadavky na instalaci nové verze GE a XP už tam nebyly, tak jsem neúspěch instalace přičítal tomu. O to víc jsem překvapen, že Ti to na XPéčka šlo.
Co uvádíš, to všechno nainstalované mám, ale aktualizace GE se mi nezdařila. Ať už prostřednictvím update při spuštěném GE, tak ani samostatnou instalaci pomocí GarminExpressInstaller.exe. Tak mám asi ještě nějaká jiná XPéčka (i když, nejde mi to ale ani na druhém počítači s XP). Najede to do poloviny a pak se objeví hlášení "Akce se nezdařila. Opakovat akci?", no a já volím opakovat, ale zkoušel jsem to asi dvanáckrát, předtím i víckrát a nic. Dříve mi to tak také dělalo, ale vždy napotřetí se GE instaloval. Nyní ne. Ale i tak děkuji. Kdybys snad ještě na něco přišel, co bych mohl zkusit, budu rád.
Jarous1
I Tobě děkuji. Mně tak ani nešlo o vstup na stránky Garminu, jako to, že jsem se domníval, že nemožnost stahování aktualizace map 2015.10 je způsobeno závadou stránek Garminu. Takže také ještě jednou děkuji.
Nicméně, znovu se ptám. Aktualizuje se vám někomu "Úplné pokrytí Evropy 2015.10"? Už by mi tak ani nevadila instalace novější verze GE, jako že toužím po instalaci aktualizace map. To mi v současné době havaruje, jak jsem psal. Už vůbec nechápu, jak mi to může způsobovat odpojení od internetu.
Tak díky.
Olda