nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod vrbiss » 06.12.12 11:01 (Čt)

Bydlím mimo ČR. Navigace spolehlivě naviguje mimo ČR. Pokud jedu do ČR a zadám jakoukoliv adresu, navigace mně vždy naviguje přes průjezdní bod (konec D8 u Lovosic).

Zkoušel jsem vymazat historii, reset do továrního nastavení, reinstalovat mapy, instalovat nové mapy (2013 oficiální)

Nainstalované všechny upgrady map i FW

Potřebuji jet v sobotu do ČR a navigace je mi v takovém stavu k ničemu

Díky za rady
vrbiss
 
Příspěvků: 3
Registrace: 06.12.12 10:50 (Čt)

Re: nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod Rubic » 06.12.12 14:10 (Čt)

Zdravím, pokud jste opravdu zodpovědně provedl "Vymazání uživatelských dat"- str.22 příručky
(Přidržte prst v pravém dolním rohu displeje, zapněte Nuvi. Dokud se nezobrazí hlášení, nechte prst stále přiložený na displeji. Pro odstranění všech údajů zadaných uživatelem, zvolte dotykem volbu - ANO.)
a nepomohlo to, pak snad již reklamace u svého prodejce.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.8.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 765
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod vrbiss » 06.12.12 14:43 (Čt)

ano, hard reset jsem vyzkoušel jako první. Jediný způsob jak mě navigace dokáže v čechách navést, je přes PC zadat navigační bod (trasu) a importovat jí do navigace. Zkouším ještě podporu na garmin.com. Uvidíme
vrbiss
 
Příspěvků: 3
Registrace: 06.12.12 10:50 (Čt)

Re: nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod Rubic » 06.12.12 15:04 (Čt)

Zadáváte ten "Průjezdní bod" správně? Pokud se dobře pamatuji, ten se zadává až do aktivní trasy, tak, že se znova vrátíte na "Kam jet? "
Garmin Nuvi 765T, GE v6.8.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 765
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod vrbiss » 06.12.12 15:15 (Čt)

Nezadával jsem průjezdní bod. Navigace si ho vždy vytvořila navíc. Celý problém je už vyřešený.

V menu Nastavení/Mapa/Informace/ je nutné mít zaškrtnuté pouze (v mém případě) CN Europe, ze které si navigace bere navigační body.
vrbiss
 
Příspěvků: 3
Registrace: 06.12.12 10:50 (Čt)

Re: nüvi 40 nedá se odstranit průjezdní bod

Odeslatod Rubic » 06.12.12 15:24 (Čt)

No to je základní zásada- mít zatrženou pouze jednu mapu; když se přejíždí ze státu do jiného státu - musí to být mapa Evropy, to dá rozum. Hlavně, že to funguje. :)
Garmin Nuvi 765T, GE v6.8.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 765
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.