BaseCamp- hledání adresy

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

BaseCamp- hledání adresy

Odeslatod marde » 24.08.12 13:36 (Pá)

Mám Garmin 1490T, nainstalované mapy Topo, Atlas, Adrasy 2, City navigator 2013.1. Když zadávám novou trasu v BaseCamp, tak nemohu ani za nic vložit adresu s číslem popisným. Vždy nenalezeno. Už jsem vyzkoušel snad všechno. Najde to jenom město, ale ne už ulici. Jinak to funguje v pohodě.
Pro zajímavost, v MS nemám s hledáním adres problém, ale ukazuje mi dole "pouze základní mapa" u všech výše uvedených map a je to mapa velmi hrubá pouze s hlavními cestami. Nevíte, jak tam dostat podrobnější mapu? Díky za každou radu.
marde

Registrace: 24.08.12 13:15 (Pá)

Re: BaseCamp- hledání adresy

Odeslatod Miroslav Pragl » 24.08.12 15:17 (Pá)

Pri hledani pouzivas Find - Address - Containing: Ulice, CP?

marde napsal:MS nemám s hledáním adres problém, ale ukazuje mi dole "pouze základní mapa" u všech výše uvedených map a je to mapa velmi hrubá pouze s hlavními cestami. Nevíte, jak tam dostat podrobnější mapu? Díky za každou radu.

CTRL-G

MP
Miroslav Pragl

Registrace: 13.08.08 11:45 (St)

Odeslatod marde » 29.08.12 8:41 (St)

Formulaci pro hledání mám takovou:
Hledat - Adrasa - blízko ......(město vyjíždí v pohodě) - obsahující ......

Nemám tam jak píšeš adresa-obsahující: ....

Další možnost je:
hledat - města - blizko ......-obsahující ....

Nicméně u obou variant mi to nenajde požadovanou adresu.

Díky za CTRL-G. Už mi jede MS na 100 % :)
marde

Registrace: 24.08.12 13:15 (Pá)

Odeslatod Miroslav Pragl » 29.08.12 16:07 (St)

marde napsal:Nemám tam jak píšeš adresa-obsahující: ....

To je primarni problem.
Stahni / nainstaluj si prosim na otestovani nejakou funkcni free mapu - napr CzechRep_by_Dave_Luv. V ni ti funguje?

Pridano: ted vysel novy basecamp (4.0.1) - stejne chovani?
MP
Miroslav Pragl

Registrace: 13.08.08 11:45 (St)

Odeslatod Pucmeloud » 31.10.12 11:13 (St)

Mám stejný problém: mám Nuvi 1450 a poslední verzi Base Campu. Vyhledávání podle adresy prostě nefunguje...
Pokud ji zadám přímo v navigaci, je to v pohodě, jenže blbě se upravuje cesta.
Mám dotaz: ten program s adresami v ČR se někde stahuje nebo kupuje samostatně? Potřebuji to do své navigace nebo se to musí samostatně nainstalovat do toho Base Campu? Moc tomu nerozumím...
Pucmeloud

Registrace: 04.08.12 1:25 (So)

Odeslatod thomas007 » 01.11.12 17:34 (Čt)

Zkusil jsem posledni verzi Basecampu a i v te je s hledanim adres problem. Adresu to najde pouze pri zadavani bez diakritiky a nekdy klidne i po cca 5-8 minutach hledani (tedy pokud si nedate stred kolem ktereho chcete hledat, pokud ano, je to otazkou chvilky.)

Co se tyka tech adres cr na ktere se tu vyse nekdo ptal tak ty je mozno nainstalovat spolu s mapou Atlas Czech od firmy Picodas... ;)
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod Rubic » 01.11.12 18:35 (Čt)

Mě BC(4.0.2) vyhledá adresu zadanou i s diakritikou, avšak dB adres vložená do aktuální CNEU je zastaralá, neobsahující opravy udělané v Adresy CR v2. Vyhledává to dlouho, nabídne to shodně pojmenovanou ulici poměrně daleko (95 km) i když se předvolí výběr Blízko středu zobrazení.
Nerozumím tomu- v Německu mi to adresy vyhledává, v Ostravě se vůbec nechytám.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod thomas007 » 05.11.12 18:06 (Po)

A co kdyz si do okynka v nemz je "Blízko středu zobrazení" napises primo mesto? Donedavna jsem vubec netusil ze tyhle volby co tam jsou jdou prepsat tim co ja chci. Napisu Praha a hleda to Prahu a okoli ;)
Obrázek uživatele
thomas007

Odeslatod Rubic » 05.11.12 19:54 (Po)

No k tomu Tě nápověda přímo vybízí, pokud klikneš na text "Střed zobrazení". V Ostravě to nabídne spoustu POI, pokud se klikne do mapy, ale s vyhledáním adresy to má problém - nic nenajde. :)
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod thomas007 » 06.11.12 16:25 (Út)

Koukám, každý to má trochu jinak. Mě se teda zřejmě vubec neukazuje ta nápověda :o nicméně adresy mi to najde pokud je zadam bez diakritiky
Obrázek uživatele
thomas007

Další

Zpět na Garmin: Software