Navigační sw v notebooku s gps oregon

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Navigační sw v notebooku s gps oregon

Odeslatod pschonmann » 09.05.12 14:38 (St)

Na https://buy.garmin.com/shop/store/downl ... &pID=75227 je mezi additional sw GPSgate. Vzhledem k tomu, ze to neni sw od Garmina ovlil jsem sloveso doporucuje. Vystupy jsou virtualni comporty+ dalsi viz obrazek. S OS api to asi komunikovat nebude, ale muzete si to priohnout nejakym sw, co treba nasloucha na comu... nemamp otrebu tohle resit, takze neznam dane sw. Tudiz moc neporadim. Aspon zkusim nasmerovat 8)
pschonmann

Registrace: 10.02.12 12:11 (Pá)

Re: Navigační sw v notebooku s gps oregon

Odeslatod kajmancache » 10.05.12 21:33 (Čt)

Zdravím, všem díky za rady! Zkusil jsem nakonec MobilePC, který jak jsem četl skončil vývoj verzí 50.0.70. Vlastně až na pár počátečních nezdarů ( m.j. mi nešel použít k připojení USB kabel delší než cca do 50 cm. Při delším se mi Oregon nechtěl "chytit"- proč taky delší kabel...), jsem neřešil nic podstatného. Vše funguje jak má, i česky na mne mluví...:), s MapSource komunikuje. Jen jsem chtěl zkusit, jestli je to s oregonem možné- a je. Věnuju se GC a v netbooku to možná- orientačně, bude mít nějaké opodstatnění. Pokud odhaduju správně, vývoj se zastavil s masovým rozšířením autonavigací. Kajmancache
kajmancache

Registrace: 25.12.11 15:52 (Ne)

Předchozí

Zpět na Garmin: Software