CityNavigator 2011 a aktualizace?

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

CityNavigator 2011 a aktualizace?

Odeslatod ellie » 29.07.10 14:21 (Čt)

Dobrý den,
mám navigaci nüvi 550 Lifetime. Od výrobce tam byla předinstalována mapa 2010 a tak jsem ji chtěla aktualizovat. Jenže mám problém - do navigace se nevejde a na kartu ji můžu dát pouze přes počítač. Tato možnost (ačkoliv v nabídce aktualizačního programu je) nejde zvolit. Seznam oblastí, které se dají do navigace nahrát a mapa po zvolení této možnosti zmizí a tlačítko ok nefunguje, ppřípadně funguje a po cca hodině stahování a instalace mi program ohlásí "Instalace map do tohoto počítače se nezdařila". Co mám dělat? Technická podpora je věčně obsazená... Předem děkuji za radu, Ellie.
ellie

Registrace: 29.07.10 14:05 (Čt)

Re: CityNavigator 2011 a aktualizace?

Odeslatod Garmin OC Letňany » 29.07.10 15:37 (Čt)

S tímto jsme se již také několikrát setkali. Jestli máte notebook tak se s ním zastavte na prodejně v Letňanech a instalaci Vám tam nahrajeme z naší zálohy Obrázek
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP

Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: CityNavigator 2011 a aktualizace?

Odeslatod ellie » 29.07.10 15:41 (Čt)

Děkuji za odpověď, já jsem ale navigaci kupovala u jiného prodejce a jsem z Mladé Boleslav Obrázek Tak uvidím Obrázek
ellie

Registrace: 29.07.10 14:05 (Čt)

Zpět na Garmin: Software