problém s instalací communicator plugin

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

problém s instalací communicator plugin

Odeslatod mp.1 » 18.07.10 18:56 (Ne)

Mohl by jste mi prosím poradit s problém, který nastal pri instalaci programu communicator plugin,mám Win XP.
Vzdy v průběhu instalace programu mi počítač totálně zamrzne ( tak, ze nejde ani resetovat a musím ho tahat ze zásuvky).
V chybovém hlášení mi to píše : nezámá vlastnost " h". Deklarace vynechána, rádek 10
chyba pri parsování hodnoty " height". Deklarace vynechána, rádek 387
Chybových hlášení je tam více, ale jsou vzdy stejné jenom slovo v uvozovkách a číslo rádku se mění.
Jsem z toho neštastný, myslím si, ze je to jen nějaká maličkost, ale nemůzu na to prijít.
Můzete mi prosím poradit, nebo mne odkázat na někoho kdo mi poradí.
Děkuji Pavel. Obrázek
mp.1
 
Příspěvků: 3
Registrace: 17.07.10 21:03 (So)

Re: problém s instalací communicator plugin

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 18.07.10 22:24 (Ne)

jaky mate prohlizec?
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: problém s instalací communicator plugin

Odeslatod Path » 18.07.10 22:50 (Ne)

mp.1: Garmin Communicator Plugin pracuje pouze s IE a Firefoxem. Pokud instalační proces neprobíhá korektně, zkusil bych se zaměřit na instalované pluginy v obou prohlížečích. Je možné, že některý z nich způsobuje tento problém. Zkuste je postupně deaktivovat a samozřejmě se přesvědčte, že váš prohlížeč je v aktuální verzi.

Pro jistotu bych ještě instaloval C++ 2005 SP1 Runtime (32-bit nebo 64-bit podle OS)
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: problém s instalací communicator plugin

Odeslatod mp.1 » 19.07.10 18:11 (Po)

mám IE i Mozillu vše aktualizované.Napadlo mě,že mi to může kolidovat s jiným programem...jenom nevím jakým způsobem ho najít.Zkusím je tedy postupně vypínat.Děkuji za odpověď,PavelObrázek
mp.1
 
Příspěvků: 3
Registrace: 17.07.10 21:03 (So)

Re: problém s instalací communicator plugin

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 20.07.10 0:19 (Út)

Jeste snad.. je vas ucet administratorem systemu? nepouzviate nejaky paranoidni antivir, ktery nastavil takovou uroven zabezpecni, kde neni mozne instalovat activex moduly?
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: problém s instalací communicator plugin

Odeslatod mp.1 » 20.07.10 18:42 (Út)

jsem administrátor a mám antivirus ESED Smart security.Asi tu bednu zanesu někam do opravy.Az na to prijdu,tak vám určitě napíšu čím to bylo.Díky za pomoc Obrázek
mp.1
 
Příspěvků: 3
Registrace: 17.07.10 21:03 (So)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.