Mapa z GPS do Mapsource

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Mapa z GPS do Mapsource

Odeslatod jan.rok » 25.06.10 10:32 (Pá)

Dobrý den,
mám v Garmin 760 předinstalovanou mapu CT Navigator 2009 Europe. Nedostal jsem žádné CD. Při instalaci koupené mapy Topo Czech se mi do PC nainstaloval program Mapsource s touto mapou. Jakým způsobem bych mohl do Mapsource dostat i předinstalovanou mapu CT Navigator z GPSky?
Děkuji.
JR
jan.rok

Registrace: 07.01.09 12:42 (St)

Re: Mapa z GPS do Mapsource

Odeslatod Path » 25.06.10 14:29 (Pá)

Dříve bylo možné k této mapě dodatečně dokoupit instalační médium, dnes se vše řeší online prostřednictvím účtu na my.garmin.com. U téhle verze mapy to už ale nebude možné, tedy jediná možnost je pořídit si mapu z alternativního zdroje - internet.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod jamalka » 03.11.10 16:45 (St)

jan.rok napsal:Dobrý den,
mám v Garmin 760 předinstalovanou mapu CT Navigator 2009 Europe. Nedostal jsem žádné CD. Při instalaci koupené mapy Topo Czech se mi do PC nainstaloval program Mapsource s touto mapou. Jakým způsobem bych mohl do Mapsource dostat i předinstalovanou mapu CT Navigator z GPSky?
Děkuji.
JR

od Path » 25.06.10 13:29 (Pá)

Dříve bylo možné k této mapě dodatečně dokoupit instalační médium, dnes se vše řeší online prostřednictvím účtu na my.garmin.com. U téhle verze mapy to už ale nebude možné, tedy jediná možnost je pořídit si mapu z alternativního zdroje - internet.

Dobrý den.
Mám podobný problém jako je výše uvedeno v citaci, s mapou ještě staršího data CNEU NT 2008. Prozatím jsem okolní státy nepotřeboval a tak jsem na to přišel až letos před cestou na jih. Pokud opravdu neexistuje nějaká cesta jak dostat z GPS mapu do MS tak prosím o radu (typ) k nějakému stažení mapy Evropy z internetu do MapSource a pokud v této stažené mapě naplánuji cestu tak zda-li půjdou přenést data cesty do GPS. Mám GPS Nüvi 660.
Děkuji
jamalka

Registrace: 03.11.10 13:38 (St)

Odeslatod Path » 03.11.10 16:56 (St)

Odemykací klíč k této verzi mapy byste měl najít přímo v zařízení (GarminDevice.xml), teď už tedy jen instalační médium verze mapy pro PC. Buďto od někoho zkopírovat nebo použít google.

Věřím, že instalační médium této verze mapy by se za babku dalo pořídit i u českého distributora Picodas Praha. Internet říká např: http://www.ulozto.cz/4030216/garmin-cit ... t-2008-rar
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod jamalka » 03.11.10 22:07 (St)

Děkuji, podařilo se jak stáhnout mapu tak ji i odemknout, takže ještě jednou díky!
Jamalka
jamalka

Registrace: 03.11.10 13:38 (St)

Zpět na Garmin: Software