Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod visnak » 09.06.10 20:18 (St)

Ahojte všichni gármini.Potřeboval bych poradit s problémem nuvi 250 pro vypočet trasy. GPS ma vnitřní pamět 1.47 Gbit a SD card 2Gbit a přesto mi to ukazuje nedostatek paměti,když jsem chtěl vypočet do Portugalska do Fara.Nevím jak to mám nakombinovat,aby
se ta zpráva už neobjevovala.Mám upgrade na City Navigátor 2010,Topo Czech 3, Atlas Czech 8.1,Adresy ČR 1.Ty tři pospedně jmenovaní zabírají asi okolo 310 Mbit,takže docela dost místa,když City má 1.84 Gbit.Jestli někdo víte prosím poraďte,ať můžu klidně spát.Děkuji všem.
visnak
 
Příspěvků: 3
Registrace: 23.05.10 13:49 (Ne)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod Path » 09.06.10 20:22 (St)

Deaktivujte všechny mapy a přístroj restartujte. Pak nuvi vypněte a proveďte tvrdý reset (start s prstem v dolním pravém rohu disleje). Poté aktivujte pouze mapu City Navigator Europe a zkuste výpočet provést znovu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod mr.mates » 10.06.10 6:44 (Čt)

Není to náhodou pouze hláška o vykreslení z důvodu nedostatku paměti? Něco podobného jsem měl na 765-tce při cestě do Španělska. Průběžně se do dopočítávalo a vykreslovalo v pohodě a vedlo mě to podle naplánované trasy až na místo.
mr.mates
 
Příspěvků: 130
Registrace: 08.06.09 23:31 (Po)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod visnak » 12.06.10 20:53 (So)

Není to jenom hláška a i tvrdý reset nepomohl.Stále vyskakuje okno o nedostatku místa s potvrzením ok
visnak
 
Příspěvků: 3
Registrace: 23.05.10 13:49 (Ne)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod Anders » 14.06.10 14:57 (Po)

visnak napsal:Není to jenom hláška a i tvrdý reset nepomohl.Stále vyskakuje okno o nedostatku místa s potvrzením ok


Musis mit zapnutou jen JEDNU mapu!

v menu Mapy musis mit zaskrtnutou jen jednu, jinak vypocet trasy pri prechodu map vetsinou havaruje presne takhle.

Mimochodem jedna se o nedostatek RAM pameti, ne Flash pameti na ktere jsou ulozeny mapy.
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3790LMT as 3490LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 299
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 15.06.10 14:24 (Út)

tohle se muze klidne stat, i kdyz ma aktivovanou jednu mapu ... pokud ma komplikovanou trasu, tak to tak obcas skonci ....
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod mr.mates » 15.06.10 15:07 (Út)

Tragedie_v_JZD napsal:tohle se muze klidne stat, i kdyz ma aktivovanou jednu mapu ... pokud ma komplikovanou trasu, tak to tak obcas skonci ....


Potvrzuji Obrázek
mr.mates
 
Příspěvků: 130
Registrace: 08.06.09 23:31 (Po)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod visnak » 20.06.10 17:24 (Ne)

Více rad už nemáte,zatím to dělá pořád?
visnak
 
Příspěvků: 3
Registrace: 23.05.10 13:49 (Ne)

Re: Nelze vypočítat trasu:Nedostatek paměti

Odeslatod likii » 20.06.10 18:59 (Ne)

Dělalo mi to taky mám nuvi360. Nahrál jsem city navigator 2011.10 do přístroje a na kartě mám topo czech 3. Chce si pohrát s nastavením. Jakmile jsem vypnul v nastavení objížďky tak počítá i dlouhé trasy normálně a bez problémů. Holt novější mapy jsou obsáhlejší a starší přístroje mají malou ram paměť. Stejně při počítání trasy je zbytečné aby navigace počítala s trasou i možné objížďky.
likii
 
Příspěvků: 1
Registrace: 14.06.10 17:43 (Po)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.