Problém s MapSource

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Problém s MapSource

Odeslatod sten » 02.05.10 15:59 (Ne)

Ahoj kluci.Mám problém s Mapsource a zápasím s ním dva dny.Když nainstaluji adresy ČR (nebo jakoukoli jinou mapu, kromě atlasu ČR ) tak mi to hlásí tuhle chybu : Incorrect language dll file.Please reinstall MapSource. Když odinstaluji to co jsem nainstaloval, tak vše fachá jak má i bez renstalace programu, ale jak jsem psal jenom atlas ČR. Může někdo poradit co s tím??
Dík za každou radu. A ještě program a mapy mám origo z CD, které bylo u navigace.
sten

Registrace: 01.05.10 22:24 (So)

Re: Problém s MapSource

Odeslatod chip.cz » 02.05.10 21:12 (Ne)

Fungovalo to bez problémů a začalo to až nyní? Neprováděl jsi čistění registrů nějakým cleanerem?
Z nějakého důvodu ti byla z knihovny nainstalovaného MapSource smáznuta dll data některé řeči.
Zkus odinstalovat MS a posléze znovu nainstalovat.
Já jsem vymazal dll data všech řečí kromě češtiny a MS mě funguje viz obr.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Naposledy editoval chip.cz dne 02.05.10 21:36 (Ne). Počet editací: 1x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz

Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)

Odeslatod sten » 02.05.10 21:22 (Ne)

No to jsem zkoušel hned jako první, ale pak jsem přišel na to, že to dělají ty mapy.Začalo to dělat až po aktualizaci MS,když jsem nainstaloval zpět starou verzi tak mi nejdou mapy v gps. Jsem z toho jelen a nejlepši na tom je, že zítra odjíždím a budu muset jet jako za éry skladacích map.
sten

Odeslatod chip.cz » 02.05.10 22:15 (Ne)

To je nějaké divné. Aktualizace MS se dělá v PC a s GPS to nemá žádnou souvislost, nebo nechápu co jsi to vlastně dělal. Jestli máš zálohu souborů GPS i s mapami (když ti to ještě fungovalo) tak nakopíruj mapy do GPS ze zálohy. Jinak touto cestou je to moc zdlouhavé.
Naposledy editoval chip.cz dne 02.05.10 22:44 (Ne). Počet editací: 1x.
Obrázek uživatele
chip.cz

Odeslatod sten » 02.05.10 22:25 (Ne)

DĚKUJI Ti moc, udělal jsem to cos mi radil a vše jde jak ma. Zachranil jsi mn.Ještě jednou dik.
sten

Odeslatod chip.cz » 02.05.10 22:29 (Ne)

Není zač hlavně že to šlape.
Obrázek uživatele
chip.cz

Zpět na Garmin: Software