Vcera jsem vratil 255W doplatil rozdil a vymenil ji za 765T kvuli vetsim moznostem planovani,prenosu trasy z MS a aktivnimu stojanku + dalsi veci,bohuzel mam ale nasldujici problem a poprosim nekoho o pomoc zda jste se s tim treba nesetkali.
Zakládám nové téma protože v obecné diskuzi by se to brzy ztratilo.Taky sem pište postřehy s používáním a případné problémy.
Mám celkem velký problém,nedaří se mi zprovoznit RDS-TMC u mé 765ky.
Včera dopoledne jsem ji koupil,rozbalil,nainstaloval do auta a zapnul.navigace po prvním spuštění zorazuila zprávu že určuje svoji pozici pomocí satelitů a bude to chvíli trvat,potom naskočila s plným signálem a vlevo uprostřed obrazovky se objevila zelená ikonka s "autíčkem".Po kliknutí na něj se zobrazily dopravní hlášení,možnost je zobrazit na mapě a další podrobnosti,například zda se mají zobrazit přímo v mapě a další.
Takto se to chovalo po celý den ale večer ikona najednou zmizela a od té doby se již nezobrazila.S ní samozřejmě umizelo i nastavení které má podle návodu být v Nástroje/Nastavení/Doprava.Ikona v tomto menu je aktivní pouze pokud je navigace připojena ke kabelu a ten případně zasunutý v autozapalovači.
Na CL zástrčce jsou dvě LEDky,jedna zelená signalizující nabíjení/napájení v autě a druhá která střídá barvy a signalizuje momentální stav RDS-TMC.
Tato LEDka pouze bliká následovně: Krátce červeně,2x krátce zeleně-1xDlouze a potom 1xKrátce zeleně a 1x Dlouze zeleně a takto se to střídá beze změn stále dokola.Příjem je tedy snad aktivní ale v navigaci se menu neobjeví a ikona namapě také ne.
První co jsem večetr udělal byla aktualizace FW z 3.60 na 3.90 přes WebUpdater a dál se aktualizoval i FW Gps a Gps Fix + pár traffic textů a jazyků.
Zkoušel jsem to přehrát ještě jednou,dělal dvakrát hardReset ale nepomáhá to,nevíte co s tím? že by pomohla jen reklamace tzn. být měsíc bez přístroje hned po jdnom dni?