tosik napsal:Díky za radu, ale pokud jednotku nevidím ve Windows, tak ji ani nezměním systém souborů. Už se mi podařilo do ní nahrát nový firmavare pro moje HWID, ale přístroj se nerestartuje jak by měl a neobjeví se ve Windows. Taky jsem na netu našel, že by mohlo být něco s FTL. Nevíte někdo, jak to opravit?
Netuším, co znamená, že: "přístroj se nerestartuje jak by měl". GPS se přece samo od sebe nerestartuje. Popiš jakým způsobem jsi nahrál nový firmavare pro svoje HWID. Použil jsi ten polský návod, nebo ten co je
tady na fóru? V mé nüvi 200 je na tom řádku FTL napsáno:
"FTL-DO564-10 1.00 FTL Image". Aby jsi se dostal do menu GPS, musela by ti naběhnout, podržet prst na indikátoru baterie a tam najdeš řádek s FTL. Jestli to jde i nějak jinak netuším, snad ti poradí někdo jiný.
Strávil jsem s tím celý den a nahrání nového firmware je na nic, ikdyž je úspěšné.
Zřejmě jsi nezachoval správný postup a proto to možná dopadlo tak, jak píšeš. Pokud není poškozeno to FTL, tak by se to mohlo podařit. Připoj GPS k PC. Pokud pro tvoje HWID je jen
updater cure, tak ho zkus nainstalovat i několikrát po sobě, aniž by jsi GPS odpojil od PC. Někdy bývá i
updater en, také ten je třeba nainstalovat. V žádném případě neodpojovat, pokud se nüvi spojí s PC. Formátovalo se a proto musíme vrátit všechny soubory potřebné pro naskočení nüvi, včetně mapy ze zálohy, kterou somozřejmě musíme mít! Pokud nic nepomůže, tak jedině Picodas Praha!
Naposledy editoval chip.cz dne 26.07.10 0:55 (Po). Počet editací: 1x.