Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod Romstar » 15.01.10 13:29 (Pá)

Volal jsem do Garminu a nic takového mi nepotvrdili, že by hromadně vyměňovali 760tky kvůli chybě gps čipu. Naopak nevěděli o co jde.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod V12 » 15.01.10 14:25 (Pá)

Mozete prosim upresnit, do ktoreho Garminu ? USA, CZ ci SK ?
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod Romstar » 15.01.10 14:52 (Pá)

Cz, ale na Slovensko napíšu, protože mě zajímá pravda.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod aaakecal » 15.01.10 15:00 (Pá)

... si jako myslíte, že to veřejně přiznají??? To je téměř jako samovražda.

Proto raději než mně tady napadat napište, komu to nedělá. Prosím pozorně přečíst v jakém režimu a nastavení, vyzkoušet a teprve pak napsat. Děkuji.
aaakecal
 
Příspěvků: 15
Registrace: 31.12.09 9:36 (Čt)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod aaakecal » 08.05.10 21:46 (So)

Tak do dnešního dne mám informace, že dalším 5-ti lidem byla navigace vyměněna za 765-tku.
aaakecal
 
Příspěvků: 15
Registrace: 31.12.09 9:36 (Čt)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod obama » 09.05.10 20:42 (Ne)

Omlouvám se že se vnucuju do vlákna s jiným typem ale problematika je shodná.Mám na Nuvi 200 stejnou závadu,a do přečtení tohoto vlákna ji považoval za samozřejmost.Stalo se již několikrát že jsem odbočku v neznámém prostředí prostě přejel.A to mám jen Felicii,která nemůže být rychlejší než satelitní komunikace!?
Bylo to při navigaci na cíl a souběžně aktivních mapách Atlas 08 a Adresy CZ.
Chtěl bych vyzkoušet onen RESTART,ale myslím,že příjdu o veškeré body zájmu a oblíbené?!Je to tak?
obama
 
Příspěvků: 1
Registrace: 09.05.10 19:21 (Ne)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod V12 » 10.05.10 7:36 (Po)

Obama :
Lahka pomoc - pripoj GPS k PC, cez MapSource si stiahni vlozene body, okrem toho sa potom pozri, ci niekde v navigacii (tvari sa ako USB disk) nenajdes subor s koncovkou .GPI. Ak ano, zazalohuj si aj ten a potom hard reset :

1.- Vypni GPS
2.- Stlac a drz RESET tlacidlo (je niekde dole, neviem, Nuvi 200 nevlastnim)
3.- pripoj Nuvi na externe napajanie

Nic do Nuvi nenahravaj a skus s nim trochu pojazdit, mozno sa to zmeni. Pozor - maj zapnutu IBA JEDNU MAPU.

Pre NUVI 360 je tu kratke video : http://www.mydigitallife.info/2009/06/0 ... ance-mode/

Po vyskusani roznych softwarovych navigacii v PDA som zistil, ze za beznych okolnosti sa prakticky vsetky okrem Sygicu a Navigonu oneskoruju o cca 20 metrov pri 50 km/h, co je na moj vkus privela. Po doladeni parametrov GPS sa mi ale podarilo presvedcit aj GMXT, aby slo presne. Skoda, ze sa tento soft uz dalej nevyvija, ma obrovsky potencial a v moznostiach nastavenia je lepsi nez cokolvek ostatne.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod Romstar » 10.05.10 9:04 (Po)

Zdravím, nebo daleko jednoduší je připojit gps k pc, otevřít Map Source a zvolit Převod do zařízení- Vyjmout a všechny Vaše oblíbené se vyjmou z gps.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod V12 » 11.05.10 12:26 (Út)

Vymazanie uzivatelskych dat nemusi stacit - chce to uplny reset.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: Vada (téměř) všech garminů Nuvi 760

Odeslatod Beaumont » 21.05.10 12:09 (Pá)

Hmmm, i kdyby to s vadným čipem tak bylo (neříkám že ne), tak se výměna za 765 bude určitě týkat jen těch 760, které jsou ještě v záruce, ne? Silně pochybuju, že by mi někdo jen tak vyměnil tři roky starou 760, která notabene v podstatě normálně funguje a chybu (nebo "chybu") čipu je nutno relativně složitě dokazovat.

Tedy ne že bych nestál o novou 765 Obrázek
Beaumont
 
Příspěvků: 8
Registrace: 21.03.08 13:56 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.