Zdravím, možná se na vás obracím s laickou otázkou ale nemůžu si pomoct už asi půl dne prohledávám internet a stále nemůžu najít to co jsem potřeboval. K mému problému, vlastním navigaci Garmin nuvi 255W a chtěl bych si vytvořit vlastní trasu z bodu A do bodu B , zadavání pomocí navigace mi přijde krkolomné( navíc chci určitou trasu kterou chci projet) a né nejkratší nebo jinou nej kterou navigace spočítá, podle pár informací jsem si nainstaloval Atlas CZECH 8 a MapSource , poté jsem intuitivně v tomto programu vyznačil svou trasu až do teď skoro žádný problém. Nyní se už půl dne snažím tuto trasu dostat do navigace ale bez úspěchu, v programu záložka převod- odeslat do zařízení- najít zařízení-vybrat co chci přenést- zaškrtnul jsem trasu-vše proběhlo OK aspoň program se tak tvářil.... ale po zapnutí navigace nevím kde bych měl svojí trasu najít, prošel jsem snad celé menu tisíckrát ale nikde nic. POradí mi někdo prosím? co dělám špatně, popřípadě pošle nebo napíše návod jak svojí trasu do navigace dostat a úspešně používat? děkuji za případné rady ...jsem už vážně zoufalej