od breces » 01.11.09 14:18 (Ne)
Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám sem - kidně to přesuňte (nebo smažte).
Používám 760-ku docela spokojeně více než rok, předevčírem však nastal problém, o který se chci podělit. Navigaci jsem vypnul po delší cestě autem, takže byla plně nabitá (naplánovaná trasa byla ukončena). Přibližně po dvou hodinách nasedám do auta, navigaci již cestou k autu zapínám, abych pak nemusel třeba dlouho čekat, než se chytí. Když jsem ji chtěl vložit do držáku, display už svítil, ale jak jsem ji vyndával z pouzdra, zavadil jsem o vypínač a vypnula se – to se někdy stává. Vložil jsem navigaci držáku a už nenaběhla, v dalších hodinách jsem se ji pokoušel mnohokrát spustit v ruce, v držáku v autě, ale byla totálně mrtvá – dokonce ani připojení přes USB do počítače nereagovalo. Zhruba po 24 hodinách jsem provedl další pokus přes USB a navigace naběhla. Od té doby funguje zase jokoby normárně, dnes dopoledne jsem ji i dvakrát otestoval krátce při jízdě autem.
Inu vím, že to je spíš na servis, taky jsem ji tam chtěl v pondělí donést, ale když teď funguje, tak by se asi nějaký problém těžko hledal. Spíš se chci zeptat, zda se něco podobného někomu stalo a jestli takový krátký výpadek může mít i jinou příčinu než studené spoje nebo podobné příčiny.
Děkuji
Nüvi 760 Lifetime, Atlas Czech 8.1 NT, TOPO Czech 3, Adresy v1, CNEU NT 2010.20