path :
Chybny routing :
K chybe routingu moze prist iba tam, kde sa budu prekryvat externe uzly CNE s externymi uzlami lokalnej mapy. A to je na 100% na hranicnych prechodoch a cisto teoreticky na okrajoch jednotlivych mapovych segmentoch CNE a lokalnej mapy. Kedze SRv6 je delena "hladkymi rezmi" a SK cast CNE2010.10 je z 2 segmentov - cele SK okrem Bratislavy plus Bratislava (asi aby sa ta Bratislava z CNE dala nahradit mapou rady CityExplorer), tak na Slovensku neexistuju ziadne prekryvajuce sa externe uzly v SRv6 a CNE okrem cestnych hranicnych prechodov. To iste sa tyka aj povodne nainstalovaneho CNE v9NT, ktory ma iba jeden segment. Ako je rieseny Atlas CR neviem, pretoze novu verziu nemam (jazdim so Sygicom, GMXT vytahujem iba na geocacherske vypady). Takze je naozaj mozne, ze sa niekde zisli externe uzly z CNE s Atlasom a zaroven firmware bud ignoruje parameter DrawPriority [DP] lokalnej mapy (tazka a uzivatelsky neopravitelna chyba firmware), alebo DP lokalnej mapy je rovnaky ako DP CNE (co je vazna, no uzivatelsky lahko opravitelna chyba), vysledkom toho mozu byt chyby v navigacii. Mozete prosim oznacit oblast, kde sa tato chybna navigacia vyskytuje ? Viac na tuto temu som pisal vo vlakne
viewtopic.php?f=17&t=241#p6331K mrznutiu Nuvi 360 :
Ako som uz spomenul, s 360-tkou som jazdil cca 2 hodiny po aktualizacii CNE v9NT na CNE2010.10, jej majitel tirak prakticky stale, bez jedineho zaseknutia (ale so starym CNE v9NT). Navigaciu kupoval cca 2 roky dozadu a kedze nie je pocitacovo zdatny, nerobil ziadnu aktualizaciu firmware. Az teraz zakupil CNE2010.10 (co je v tomto case blbost - o chvilu ma byt 2010.20 - ma smolu, nekonzultoval to, osobne by som mu odporucil cakat). Takze na tejto navigacii garantujem, ze nemrzne. Mam aj dalsich znamych, ktorym to v starych modeloch navigacii nemrzne za ziadnych okolnosti. Vsetko su to ale navigacie starsich typov - Nuvi 350, 200 ci 660...