Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Vše co se týká železa značky Garmin.

Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 24.08.09 19:29 (Po)

Ahoj,
Víte někdo, jak do Garmina Ique 3200 naimportovat adresy se souřadnicemi?
Zatím to zadávám ručně, ale už mě to nebaví ;)
Díky za každou radu.
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod Path » 24.08.09 22:17 (Po)

Myslíte kontakty? Pokud si vzpomínám, GPS souřadnice se synchronizovaly s nějakým polem v OutLooku a tam by to šlo editovat. Ale už si nevzpomínám ani na formát, v jakém byl zápis souřadnic uveden.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 24.08.09 22:39 (Po)

Jde mi o to, že mám hromadu waypointů a ty bych nějakým způsobem potřeboval dostat do své navigace - do kontaktů. Nyní to všechno zadávám ručně a je to moc pracné Obrázek
Vyzkoušel jsem Váš Excelový soubor MyGarminWpt na vytvoření GPX souboru, ale když ten soubor nakopíruju na paměťovou kartu, tak to navigace stejně na té kartě nevidí nebo prostě nevím jak to otevřít, aby se mi waypointy nahrály do adresáře. Už si fakt nevím rady.
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod Path » 24.08.09 22:46 (Po)

Nepomohlo by tohle?: http://www.mobilegeographics.com/iqbooster/

Edit: koukněte ještě sem: viewtopic.php?f=19&t=51
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:53 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Editace
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 24.08.09 23:27 (Po)

IQ booster nefunguje. Hlásí to starou verzi. Verzi, která by fungovala jsem bohužel nenašel. Zkoušel jsem ještě waypoint addon do Palm desktopu + map source. To mi kontakty v pořádku natáhne do Palm desktop adresáře, ale po synchronizaci s garminem se kontakty stejně do něj nenahrají. Nevím, asi to nechám slonovi, ten má větší hlavu.
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod Path » 24.08.09 23:51 (Po)

Je to už let, co jsem ji naposledy držel v ruce, takže opravdu neporadím. Ale zkuste toto fórum, které bylo na iQue jedno z nejlepších: http://forum.brighthand.com/forumdisplay.php?f=53
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 25.08.09 6:12 (Út)

Díky, napíšu tam. Ještě bych se chtěl zeptat, neznáte nějaké zajímavé programy pro tuhle moji navigaci?
Procházel jsem programy z odkazu, který jste mi posílal dříve a nainstaloval jsem si Rundown. Docela užitečná pomůcka.
Zajímalo by mne, zda existují ještě nějaké další užitečné pomůcky. Díky.
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod Path » 25.08.09 14:12 (Út)

Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 25.08.09 16:18 (Út)

Díky. Jdu se v tom pohrabat.
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Re: Garmin 3200 - jak importovat adresy z PC do navigace

Odeslatod mike007cz » 28.08.09 18:58 (Pá)

Nevíš, zda se v této mé mašince dají prohlížet obrázky?
mike007cz
 
Příspěvků: 15
Registrace: 04.08.09 20:21 (Út)

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.