Zdravim,
chtel bych si poridit mou prvni navigaci, takze jsem v neprobadane vode. Nasel jsem ruzne recenze a dospel k nazoru, ze dobra volba bude v navigaci Garmin a to konkretne Garmin Nüvi 760. Jen se nemuzu rozhodnout pro konkretni typ. V internetovem obchodu http://www.czechcomputer.cz jsem nasel ruzne verze:
Garmin Nüvi 760
za 6 321,- Kč
- CityNavigator Europe a mapový balík TOPO Czech
- předehrané navigační mapy 40 zemí Evropy
Garmin Nüvi 760 + TOPO Czech 1.2 + CityNavigator NT 2008
6 750,- Kč
-CityNavigator NT 2008 a mapový balík TOPO Czech 1.2
-přísavný držák na sklo
-praktické kožené pouzdro
Garmin Nüvi 760 Lifetime
7 249,- Kč
-přísavný držák na sklo
-praktické kožené pouzdro.
-update map typicky čtyřikrát ročně po celou dobu životnosti přístroje
Garmin Nüvi 760T Lifetime
7 714,- Kč
-přísavný držák na sklo
-praktické kožené pouzdro.
-update map typicky čtyřikrát ročně po celou dobu životnosti přístroje
Otazky:
1. Jaky je rozdil mezi CityNavigator Europe a mapový balík TOPO Czech a CityNavigator NT 2008 a mapový balík TOPO Czech 1.2?
2. Je opravdu dobra vec poridit si verzi s Lifetime nebo je to jen zbytecny tah na zakaznika a kolik stoji aktualizace map bez lifetime a taky jestli se da nejakym jinym zpusobem najit a stahnout do GPS pristroje aktualizovane mapy treba s DC++?
3. Jaky je rozdil mezi Garmin Nüvi 760 Lifetime a Garmin Nüvi 760T Lifetime?
4. Je opravdu Garmin Nüvi 760 dobra volba nebo by jste doporucili jinou navigaci? Vyzaduji mapy Evropy (co nejvic zemi), spojeni telefonu pres bluetooth a funkci FM transmiteru. Jinak cenova relace kolem tech 6 500, samozrejme cim levnejsi tim lepsi, ale zase nechci zbytecne tlacit cenu pokud by se drazsi pristoj opravdu vyplatil. Diky za kazdy prispevek.