od Cheetah007 » 01.07.10 0:59 (Čt)
Prosím nechystá se pro Nuvi 1350 nový FW popřípadě kdy?
S navigací jezdím cca. tři neděle maximální spokojenost,rychlost loklazace až na známé "výkon vypnut",stabilita relativně rychlý start oproti předchozí řadě,po vypnutí při naplánované trase se po zapnutí vrátí zpět na silnici k navigaci a další...oproti předch. řadě programátoři garmina myslím dost zapracovali ale něco viz. níže bych chtěl ještě doladit tedy jestli to není HW "vlastnostz" je to přece jen absolutní LOW Wide navigace tohoto výrobce...
Na verzi FW4.20 jedu od koupě garmin nuvi 1350 mám pocit že tam byla přímo z továrny a neaktualizovala se...snad jen FW perov GPSku ten se upgradoval.
Nikde na stránkách EN garmina (o českých radšíi nemluvím...) nemohu najít kdy a zda vůbec vyjde další...pár věcí není úplně O.K jmenovitě následující:
1.Občas zcela zamrzne indikátor aktuální rychlosti při navigaci (Okénko vpravo dole).
pomůže buď kliknutí na něj a z obrazovky "taxchometru a dlaších" návrat nebo zap./vyp. navigace ale tak jednou týdně se to vrací.
2.Nevím zda je malá citlivost použitého XXX??? Chipu GPS ale při jízdě lesem kudy silnice vede,"autíčko" poměrně často sjede jede mimo silnici zuřivě zatáčí do všech stran,dokolečka...navigace hládí "přepočítávám" také dokola což je k zbláznění...bere to že jsem sjel z trasy a snaží se mě hodit zpět....tunelem jsem zatím nejel ale nechci vidět co by to dělalo třeba ve strahovském/letenském...
U tomtomů jsem nic takového nepozoroval a byl ve stejném autě který nemá žádná speciální GPS vlny potlačující/tlumící skla...totéž se mi s 1350 stává v hustější zástavbě...nechtějte vědět co mi to provádělo v centru kladna....jezdil jsem dokolečka jak D a měštáci se nestačili divit...naštěstí byli rozumní a když viděli že bloudím a nechám se "vést" za ručičku navigací,pousmáli se a šli dál...
Nevím zda je problém v FW či FW GPSky mohu to přes WebUpdater zkusit přehrát ale to jsem dělal a beze změny.....není to na reklamaci?
POPROSÍM všechny vlastníky buď 1350 nebo trochu vyšího ale stáůe prakticky stejného 14xx modelu napiště zda výše popsané pozorujete také.
Garmin nüvi 3790 nüMaps Lifetime / CN Europe NT 2012.20 / FW4.30 /