Při koupi 1350T jsem zjistil poměrně nepříjemnou vlastnost této navigace, spočívající v její nevoli uložit si nastavení, pokud nemá signál z družic. Nešťastnému prodejci, který o této chybě nevěděl, jsem kvůli tomu vrátil dva plně funkční kusy, které však zatvrzele odmítaly uložit si v interiéru ČR a přestat se ptát na souhlas s licenčními podmínkami. Tajemství garminovských programátorů, které nebylo opraveno ani posledním dostupným patchem, mi vyjevil až prodavač na jiné prodejně a od té doby jsem poměrně spokojeným uživatelem.
Mám problém se Šmirdou, který se občas přehrává trhaně, a ne tak hladce jako na 765T, a pak si nevím rady s vlastními zvuky k POI, které mám uloženy stejně jako v 765T, ale navigace místo nich přehrává jen jakýsi dvojitý gong, ač mp3 obsahuje jedno pípnutí. Vetším problémem se jeví kombinace City Navigatoru 2010.31 s Adresami v1, neboť není-li v navigaci další podobná mapa, Adresy se uvelebí ve výběru země jako jediná volba a potlačí výběr zemí z City Navigatoru. Obcházím to aktivací třetích map, třeba jinak nefunkčních 3D z City Navigatoru, díky čemuž pod položkou Změnit zemi už netrůní pouze Adresy, ale je k dispozici klávesnice, na níž lze požadovanou zemi napsat (avšak pod ikonkou složky vlevo nahoře se žádné země neuloží). Pokud jsem Adresy deaktivoval, samotný City Navigator napsal, že žádné mapy nejsou dostupné. Není to lehké.
Poradil by mi někdo aspoň se Šmirdou, aby se nezakoktával?
Pro nerozhodnuté kupující přikládám odkaz přibližně na milion uživatelských recenzí:
http://www.amazon.com/Garmin-1350T-4-3- ... ewpoints=0Edit: Problém se Šmirdou se vyřešil sám, asi po aktualizaci firmware. Adresy pak z navigace putovaly pryč, nový City Navigator již obsahuje čísla popisná i orientační. Pokusy o vlastní zvuk radarů jsem vzdal a na poi.cz stahuji radary bez vlastních zvuků (nastavitelné v Uživatelském panelu), navigace používá svůj výchozí gong.
Naposledy editoval foibos dne 09.07.10 10:13 (Pá). Počet editací: 2x.