nüvi 1350 - poprvé v ruce

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod vecino » 30.11.11 10:56 (St)

Ahoj, pls můžete mi prozradit jak stará je navigace nüvi 1350 ? Podle recenze je někdy z roku 2009. Když se dívám třeba na garmin.com, tak tam ji mají mezi modelama 2011. A na Alze ji mají také jako noviku.

Takže je to HW stále stejná navigace jako v roce 2009 nebo jí dali nějakej facelift či nový střívka ?

Díky

Vecíno
vecino
 
Příspěvků: 1
Registrace: 30.11.11 10:39 (St)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod orient » 04.02.12 14:23 (So)

Může mě někdo poradit jakým postupem nastavit ta zmíněná "konfigurovatelná mapová pole"?

"Jednou ze zásadních novinek jsou konfigurovatelná mapová pole. Konečně! Kolik let trvalo, než je Garmin uživatelům nabídl... Nyní si tedy můžeme v mapě zobrazit a nastavit tři vlastní pole (opět až 6 možností). "
orient
 
Příspěvků: 3
Registrace: 04.02.12 14:10 (So)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 04.02.12 15:07 (So)

Jestl se tím myslí ta pole na mapě, kde se zobrazuje rychlos t a tak, tak prostě tak, ze se do nich klikne a vybere to, cos e tam má zobrazovat.

ale to uz umí garmin docela dlouho (omezene to bylo na jedno policko). treba u 3490 to jde u peti az sesti polí. coz je taky super.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 04.02.12 15:09 (So)

vecino napsal:Ahoj, pls můžete mi prozradit jak stará je navigace nüvi 1350 ? Podle recenze je někdy z roku 2009. Když se dívám třeba na garmin.com, tak tam ji mají mezi modelama 2011. A na Alze ji mají také jako noviku.

Takže je to HW stále stejná navigace jako v roce 2009 nebo jí dali nějakej facelift či nový střívka ?

Díky

Vecíno


garmin nejaky facelifty navigaci nedělá .. takze je to imho porad ta sama navigace z roku 2009 bez jakehokoli faceliftu :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod orient » 07.02.12 21:08 (Út)

Tragedie_v_JZD napsal:Jestl se tím myslí ta pole na mapě, kde se zobrazuje rychlos t a tak, tak prostě tak, ze se do nich klikne a vybere to, cos e tam má zobrazovat.

ale to uz umí garmin docela dlouho (omezene to bylo na jedno policko). treba u 3490 to jde u peti az sesti polí. coz je taky super.


??? článek je již podle názvu o nüvi 1350, v textu pak je uvedeno : "Nyní si tedy můžeme v mapě zobrazit a nastavit tři vlastní pole" mojí otázkou tedy je , jak na nüvi 1350 nastavit ta 3 (NIKOLIV JEDNO!) vlastní pole současně, viz obr. v článku.

"Konfigurovatelná datová pole
Jednou ze zásadních novinek jsou konfigurovatelná mapová pole. Konečně! Kolik let trvalo, než je Garmin uživatelům nabídl... Nyní si tedy můžeme v mapě zobrazit a nastavit tři vlastní pole (opět až 6 možností). Čtvrté pole je nekonfigurovatelná okamžitá rychlost. Grafické provedení datových polí (velké šedé obdélníky) je trochu těžkopádné, ale určitě se to dá přežít. Možnost zobrazení těchto polí mluví ve prospěch širokoúhlých přijímačů - zbytek obrazovky, která je vyhrazená mapě je stále dostačující (viz obr.)
orient
 
Příspěvků: 3
Registrace: 04.02.12 14:10 (So)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 07.02.12 21:53 (Út)

Dyt ti rikam :) Pole se nastavují tak, ze primo do toho pole klines a vybereš si, co se tam ma zobrazovat.

Koukam na screeny u 1350 - tam to urcite neni pole, cos e zobrazují pri mapview, ale muzes si tam nastavit nejakych 5 polí v rezimu tachometru.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod orient » 08.02.12 17:08 (St)

Tragedie_v_JZD napsal:Dyt ti rikam :) Pole se nastavují tak, ze primo do toho pole klines a vybereš si, co se tam ma zobrazovat. ANO, TO VÍM, OVŠEM TO TAKÉ NEBYLO MOU OTÁZKOU, JAK ZMĚNIT OBSAH JEDNOHO JEDINÉHO POLE.

Koukam na screeny u 1350 - tam to urcite neni pole, cos e zobrazují pri mapview, ale muzes si tam nastavit nejakych 5 polí v rezimu tachometru.
ANO, V REŽIMU TACHOMETRU TO MOŽNÉ JE, TO VÍM, MIMOCHODEM TO JE OBSAH ODSTAVCE UVEDENÉHO V ČLÁNKU PŘESNĚ NAD TÍM ODSTAVCEM NA KTERÝ SE PTÁM. OVŠEM ANI TOTO NENÍ MOU OTÁZKOU.

PŘESNĚ JAK PÍŠEŠ - screeny u 1350 ... pri mapview - JSOU TAM ZOBRAZENA 4 POLE SOUČASNĚ S MAPOU. A PŘESNĚ O TOM JE MŮJ DOTAZ. TO TEDY NENÍ MOŽNÉ??
TO OVŠEM MOC NEKORESPONDUJE S TÍM ŽE :"Možnost zobrazení těchto polí mluví ve prospěch širokoúhlých přijímačů - zbytek obrazovky, která je vyhrazená mapě je stále dostačující" MYSLÍM ŽE POKUD JE TEDY MOŽNÉ ZOBRAZIT SOUČASNĚ JEN JEDNO POLE (S VOLITELNÝM OBSAHEM) PAK BY ASI OTÁZKA TÉ "ŠIROKOÚHLOSTI PŘIJÍMAČŮ" NEBYLA AŽ TAK DŮLEŽITÁ...
orient
 
Příspěvků: 3
Registrace: 04.02.12 14:10 (So)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod djbrouk » 10.07.15 20:27 (Pá)

Mám dotaz na tuhle navigaci co se týká map - jestli umí NTU nebo NT ? Já mám ještě starou mapu 2011 a tam je NT.
Ještě jestli by mi někdo mohl trochu objasnit v čem je vlastně rozdíl v těchto zkratkách,díky.
:)
djbrouk
 
Příspěvků: 15
Registrace: 08.02.11 20:14 (Út)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod Rubic » 11.07.15 8:47 (So)

Garmin Nuvi 765T, GE v6.3.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 747
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: nüvi 1350 - poprvé v ruce

Odeslatod djbrouk » 10.08.17 11:55 (Čt)

Zdarec,nemůžu se dostat v PC (windows 7) na micro sd kartu (8 G),přitom když je v navigaci,tak navigace mapu načte. Zkoušel jsem čtečku karet,přes navigaci a nic,přitom navigace ležela v šuplíku asi 2 roky. :D
Už si nepamatuji na jaký formát je micro sd karta naformátovaná,aby to jelo v navigaci.Díky za rady. :)
djbrouk
 
Příspěvků: 15
Registrace: 08.02.11 20:14 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.