DEM (Monoid): Zásah do kompilace mapy není pro nezkušené uživatele. Asi by to dočasně současný problém řešilo, ale to není jediný problém interpretace map třetích výrobců. Tady ještě bude muset Garmin na firmware zapracovat. Podobné nemoci mělo s prvním firmware i nuvi 765. Ale díky za připomenutí, někomu se to může hodit.
Průjezdní bod (Romstar): Koukám, že jsem to v recenzi neuvedl. Díky tomu, že jsem ji měl rozepsanou měsíc mi to nějak vypadlo, takže díky za připomenutí - aktualizoval jsem hlavní nedostatky v závěru (subjektivně jsem nikdy víc jak jeden průjezdní bod nikdy nevyužil - trasy si neplánuji, jezdím vždy na cíl). Určitě to ale považuji za zásadní nedostatek.
Zamknutí displeje (Romstar): Krátké stisknutí spínače a volba "Uzamknout. Disp".
Mapa Adresy (Romstar): Díky tomu, že nuvi 1xxx podporuje neomezené množství a názvy instalovaných map stačí Adresy CR samostatně instalovat do nuvi a přejmenovat např na adresyCR.img.
Pro jistotu ještě jednou připomenu, že mapy jsou z MapSource odesílány v souboru gmapsupp.img do složky x:\Map. Pokud v nuvi složka Map není, je po prvním exportu automaticky vytvořena. Exportovaný gmapsupp.img pak stačí ručně přejmenovat na jakýkoli název, např. abcdefgh.img. Tím mohou být všechny mapsety instalovány samostatně, což do budoucna ušetří spousty problémů.