Včera se mě stala nemilá věc kdy při navigování v autě mě to napsalo proběhla aktualizace GPS sama se vypla a už nešla zpátky zapnout. Zkoušel jsem ji připojit přes PC USB a také nic, vůbec nenaskočila. Setkal jste se někdy s tímto problémem? Vůbec nevím jestli mám jít do servisu jestli se to cenově vyplatí. Záruku samozřejmě nemám koupil jsem to přes bazar. Díky za odpovědi a přeji hezký den.
Díky za info hned v pondělí letím do servisu a snad to dají dohromady. Koukám, že ten problém nebudu mít jen já,ale více navigací. Ještě, že jsem si udělal nedávno zálohu navigace
Tak jsem byl v autorizované prodejně v Hradci Králové a oprava trvala na počkání a zadarmo, vše zůstalo zachováno tak jak bylo, jen jsem si musel si zaplatit cestu
tak jsem provedl operaci s otevřením střev navigace tj. odpojil jsem aku, podle návodu umístěného jinde a nahrál nový firmware, vyzkoušeno na zhruba 100 km jízdy a zatím funguje bez závad. K otevření (povolení 2x šroubek) jsem koupil šroubovák od Narexu (MICRO LINE) s označením TX5x50 (8338 55) za cca 55 Kč