Jerry napsal:Chel by som vedieť aký je rozdiel medzi políčkom dialnice a spoplatnené cesty v prípade, ak takéto typy ciest nie sú paralelné.
Vyhýbání se dálnicím je u GPS Garmin věčné téma. Dálnice mohou atribut „dálnice“ obsahovat v jedné mapě a v jiné zase ne. S jedním modelem se lze dálnici vyhnout, jiný model toto nastavení ignoruje, a aby toho nebylo málo, vše se může změnit s každou novou verzí firmware. Tenhle boj jsem vzdal už dávno. Pokud se chci vyhnout dálnicím, zaškrtávám místo dálnice zpoplatněnou silnici. Také když se kouknete do nastavení MapSource, zjistíte, že položka dálnice je pro vyhnutí vypuštěna už definitivně.
Jerry napsal:A ešte jeden postreh hlasovo ma navigoval iba pri zapnutom autorádii na voľnej frekvencii. Predpokladal som, že by mal hlasovo navigovať aj z vlastného reproduktora, ale na túto volbu neviem prísť. Znamená to ze pri navigovaní nemôžem počúvať aj rádio? Ked som pripojil sluchátka, tak pri strate GPS signálu mi to prerušilo hudbu z MP3 a zahlásilo strata satelitov, ale vstavaný reproduktor zatial mlcí.
Máte aktivní FM transmitter. Pro přepnutí audio výstupu do vestavěného reproduktoru, klepněte na ikonu hlasitost, pak na tlačítko FM vysílač a v následujícím okně zrušte zatržítko u „Zapnout FM vysílač“.

Jerry napsal:Este mám jednu otázku, neviem sa dopátrať, kolko ohmové sluchátka môžem používať, zatial som tam pripojil 4 ohmové a funguje to, ale pri 8 ohm bol zvuk horší.
Audio výstup je linkový (line-out), tedy bez zesilovače. Sice jsem v diagnostickém menu našel položku headphone, ale toto nastavení se po restartu vrací do původních hodnot. Můžete si to vyzkoušet. Podrobnější informace o audio výstupu Garmin neuvádí. Se sluchátky nemám žádnou osobní zkušenost, nuvi jako mp3 přehrávač nevyužívám.