Výdrž baterie Garmin 765t

Vše co se týká železa značky Garmin.

Výdrž baterie Garmin 765t

Odeslatod chuliomario » 13.05.09 12:26 (St)

Ahoj lidi, koupil jsem si použitou navigaci Garmin 765t, která je stará 1/2 roku a mám problém s výdrží baterie. Po úplném nabití navigace a následném odpojení od sítě mě po 20 minutách hlásí, že je slabá baterie a po 50 min. se vypne úplně. Přitom v manuálu se zmiňují, že životnost baterie je do 5 hodin při použití GPS a až 12 hodin bez použití GPS. Zkoušel jsem snižovat jas na 30% a to mě vydržela do 1 hod. Jaké máte zkušenosti s Vašema navigacema jak dlouho vydrží baterie ??? Díky za odpovědi a přeji krásný den.
chuliomario

Registrace: 13.05.09 12:01 (St)

Re: Výdrž baterie Garmin 765t

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 13.05.09 16:36 (St)

no .. baterka mi vydrzi asi tak hodinku a pul. ale ze by me to nejak tankovalo? je to auto navigace, tam je zapalovac, takze .. netreba.

.. a to je nejspis i pricina , proc ty baterky jsou po par mesicich pouzivani v zoufalym stavu .. ono to neustale nabijeni, chvili provoz bez adapteru a zase nabijeni, tem baterkam moc nesvedci.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Výdrž baterie Garmin 765t

Odeslatod natalek » 13.05.09 22:22 (St)

já doporučuji "rozpumpovat"....vyzkoušeno u mobilů, fotaku i navi.
Vybít do vypnutí, (např. pouštím mp3), pak nabíjím v ntb, nebo lépe v autě za jízdy, zdá se mi, že to "nabije lépe", a zas hraju mp3
Vydrží mi hrát mp3 asi 2,5 hod. záleží na hlasitosti. Navigovat za jízdy + hraní mp3 + BT vydržela cca 2hod. (a při provozu z baterií mám nastaveno zhasínat displej po 15s.
Garmin nüvi 670 FM, Atlas CZ 8NT, Topo CZ 3, Adresy CR v1, CNENT2010.10 Central & East
natalek

Registrace: 06.04.09 22:23 (Po)

Zpět na Garmin: GPS přijímače