Path napsal:Vyberete si buďto pouze část Evropy (ideální řešení) nebo celou Evropu zkopírujete na paměťovou kartu SDHC. Případně kombinace obou možností: část mapy v nuvi, část na kartě.
Zdravím, jak přesně jste to myslel zkopírovat mapu na kartu? Rozumím tomu dobře tak, že mapu kterou mám v gps zkopíruji na kartu a při následné aktualizaci např. na CNNT 2009.22 která brzy bude (označení je jen příkladem, doufám, že to tak bude, protože se to logicky nabízí) budu moci pře MS aktualizovat mapu na kartě?
Volal jsem totiž ještě do Picodasu a tam mi bylo sděleno, že aktualizace bude vždy hledat mapu v zařízení a pokud by paměť byla malá nabídne mi instalace omezené území pro aktualizaci.
Raději bych ovšem měl vždy mapové podklady v celku a nahrané naráz.
Kdy přesně se prosím objeví aktualizace v MS? Po rozbalení staženého souboru, nebo až po instalaci do zařízení?
Momentálně řeším problém, který nenastal, ale docela dost mě to zajímá vzhledem k tomu, že nuMaps Lifetime mám předplacené a doufám, že budu moci stále aktualizovat všechny státy Evropy které mám v zařízení.
Nerad bych se dočkal toho, že se mi aktualizace budou neustále navyšovat a já nebudu moci mít aktuální všechny státy, jelikož si budu muset vybrat co ano a co ne.
Možná jsem to úplně nepochopil, ale doufám, že je legální mít Celou Evropu na své kartě?
Děkuji za odpověď a pokud možno podrobně a srozumitelně