Garmin Nüvi 765

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 24.11.08 14:54 (Po)

zkus si pohrat s hlasitosti v "mixeru" ... mozna to tam mas stisene az moc.. nicmene tim to asi nebude.. uz na 760 bylo BT handsfree v garminu takove.. zvlastni .. prislo mi dost tiche, navic dost nesrozumitelne... a i druha strana si stezovala, ze me skoro neslysi .. tak nevim .) zatim to zadny update nevyesil.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Anonymous » 25.11.08 9:17 (Út)

ahoj, no ja sem nastavil v mixeru vsecky 3 hodnoty na 100 % a porad je to jeda velka bida, sem to porovnaval s 760kou a to je uplne diametralni rozdil.u ni sem byl prave celkem spokojeny, kdyz sem mel moznost slyset slyset hlasovy vystup z jinejch navigaci a jejich BT handsfree. no nic, asi budu muset vydrze, jestli se garmin nevycajchnuje s nejakou aktualizaci, ale jestli je tam tak slabej reprak, tak vubec nechapu proc to nabizej i jako HF. dival sem se, ze existuje externi reproduktor s nabijeckou, ale ten kabl zase nema dopravni info.Nemate s timhle nekdo zkusenost?
Anonymous
 

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Path » 25.11.08 16:59 (Út)

Osobně bych si nic od HF nesliboval, pokud není připojen externí mikrofon a audio přes FM transmitter směrováno do autorádia.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Kofolytik » 27.11.08 11:35 (Čt)

Posíláte někdo všechny zde zmíněné připomínky do Garminu? Pokud ne, nebylo by špatné vytvořit seznam a odeslat ho do USA s kopií na Picodas. Třeba to něčemu pomůže. Například u 255w se v novém firmware objevila možnost zobrazení vybraných POI, což bych u 765tky také rád viděl.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 27.11.08 11:40 (Čt)

shodou okolnosti jsem prave ohledne toho "vynuceho" zobrazovani POIu chtel do garminu napsat.. ale uz jsem nejake nenasel kudy... mailem ne.. ale kdysi tam mel i takovy formular, kam clovek zadal seriak sve navigace a mohl poslat ledasco . uz jsem ho nenasel.

ale doufam, ze kdyz to dali do 255 coz je defakto jejich low-level, tak to v nejakem fw updatu daji i do 7X5, coz je preci jenom vyssi level navigaci. garmin je v tonmhle vzdycky trosku pomalejsi, ale urco se to objevi :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Kofolytik » 28.11.08 17:15 (Pá)

Zrovna jsem narazil na problém s 765tkou a CNET2009, který nevím kam reportovat. Pravděpodobně je to problém jak mapy, tak přístroje.
Pracuji kousek od vesnice Pankrác (souřadnice Loc: 49°43'30.303"N, 13°12'54.466"E) a do zaměstnání jezdím po dálnici z Plzně. Sjedu z dálnice a pokračuji směrem na Nýřany. Těsně po minutí sjezdu do Tlučné je v CNET zanesena cesta která odbočuje (Loc: 49°43'19.939"N, 13°13'21.718"E) z hlavní silnice (180) doleva a míří přes pole na silnici z Nýřan na Pankrác. Problém je v tom, že cesta je to polní, kde auto rozhodně neprojede. Přesto mě tam Nüvi tvrdošíjně posílá. To je zcela jasně problém mapy.
Další patálie nastane, když minu doporučený sjezd na polní cestu a Nüvi chce přepočítat trasu. Ozve se "Pře" a navigace se restartuje. Není to náhodné, protože se mi to stalo již třikrát přesně na tom samém místě.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 28.11.08 17:51 (Pá)

mrknout na navteq.com, tam je map reporter. podivat se, jestli to tam neni treba uz nareportovane a ev. nareportovat.

obecne receno, nejspise pozustatek z dob city navigaotru 2008, kde polnich cest, po kterych chtela navigace posilat auta, bylo pozehnane. v 2009 se to dost procistilo, ale nejspis se tu a tam jeste nejaky "bordel" zustal.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Romstar » 28.11.08 19:04 (Pá)

Zdravím, chlapci funguje řazení do pruhů i v Atlas7. A vyděl jsem v 765 CityNavigator 2009 a 3D mapu mohou být zapnuté obě najednou? dík
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 28.11.08 21:25 (Pá)

NE. funguji pouze v city navigatoru :) je to soucast mapovych dat.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod jakubkre » 29.11.08 21:51 (So)

Zdravím, našel jsem takovou drobnou chybu - když si na PC v MapSource naplánuji trasu a nechám jí poslat do mé 765-ky tak přenos se dokončí úspěšně ale když se potom podívám na vlastní trasy v GPS-ce tak tam ta trasa není a ptá se mě to jestli chci vytvořit novou vlastní trasu!
Skoušel sem to i opačně - že vytvořím trasu na GPS-ce a pak dám příjmout trasy v MapSource to funguje! Ale do GPS se to po provedení změn trasy v MapSource nenahraje (trasa se v GPS-ce nezmění)!

Nevím zda je toto problém MapSource (že neumí plně komunikovat s novou 765-kou) nebo v GPS-ce, přitom mám nejnovější 6.14.1!

Obdobně to platí i o trasových bodech a stopách! Nelze je vytvořit, změnit ani smazat tak aby se to projevilo v GPS!
Jediné co jde bezproblémů jsou mapy.

Jake jsou vaše zkušenosti? Funguje vám to, nebo ten samý problém?
jakubkre
 
Příspěvků: 1
Registrace: 29.11.08 21:36 (So)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.