Garmin Nüvi 765

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 19:28 (Po)

Hm, odstranil jsem topo,a je to pořád stejné Obrázek ještě zkusím dát adresy na kartu Obrázek
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Rubic » 29.11.10 19:40 (Po)

Dnes již není další karta žádný mailant. Mám CNEU v Nuvi, Atlas Czech + Adresy CR v 1 na kartě a chodí to spolehlivě. TOPO mapu moc neužiji, ale pro strýčka ji mám na jiné kartě.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.3.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 747
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod freewall » 29.11.10 19:45 (Po)

Mirdame musí to fachčit, tak zkus ještě restart (přijdeš ale o oblíbené a trasy, pokud si to nezazálohuješ) a pak už by muselo fachčit :)
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 20:06 (Po)

Nebudu zasírat tohle téma,provedl jsem restart a ani tak to nejde, změnit zemi jde jen s Atlasem,se CN ne.Až na to přijdu,dám vědět Obrázek
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Path » 29.11.10 20:12 (Po)

Zkuste třeba tuto variantu: viewtopic.php?f=6&t=617&start=40#p4905
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 20:18 (Po)

Tohle bych mohl vyzkoušet,dík ale gmapprom1 mám mapu USA, no řešení je ji smazat, protože další gmapprom už fungovat nebude Obrázek
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Kubis73 » 29.11.10 20:39 (Po)

Chlapy co jsem psal ohledně vyhledávání adres, tak v té 1490 byla jen a pouze pouze CNEU 2011_10 a vyhledávála na sto procent.
Já ve své 765t mám v navigaci CNEU 2011_30 a na kartě Atlas, Cr a Topo. Tedy proč to v té 1490 najde správně jen v CNEU 2011_10. Já mám zaplou také jen CNEU a jeto nepřesné..
Kubis73
 
Příspěvků: 37
Registrace: 02.11.09 19:07 (Po)
Bydliště: Pardubice

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Rubic » 29.11.10 20:55 (Po)

Nuvi 765 pro přesné vyhledání adresy v CR musí mít zapnutou CNEU+ ADRESY CR v1.
Neporovnávej s jiným typem.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.3.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 747
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Kubis73 » 29.11.10 21:01 (Po)

I kdyř mám CNEU s adresy Cr v1 tak to stejně střílí všude okolo jen ne přesně.
Kubis73
 
Příspěvků: 37
Registrace: 02.11.09 19:07 (Po)
Bydliště: Pardubice

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Rubic » 29.11.10 21:11 (Po)

Máš TOPO v PC? Pak ji z Nuvi můžeš odstranit a uvidíš, že to začne fungovat správně. Kdykoli ji pomocí MS můžeš vrátit.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.3.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 747
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.