Garmin Nüvi 765

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod freewall » 01.11.10 11:04 (Po)

Tak pokud je to v záruce, tak bych to určitě reklamoval, protože těch problémů je nějak neurekom
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Kubis73 » 29.11.10 17:42 (Po)

Chci se zeptat. Mám 765t Lifetime. tedy dnes mapu 2011_30 a i když se měl i všechyn mapy před touto (2011_20, 10, ...), tak když si dám kam vést a to dle adresy v ČR tak: zadám město, zadám ulici a pak i čp., a ukáže mi to sice "nějaké" místo na ulici, ale ne přímé ten konkrétní dům. Moc jsem si s tím nelámal hlavu, ale dnes jsem měl v ruce 1490 a to pouze s mapou 2011_10 a když jsem hledal stejně jaku u mé 765, tak to nalezlo úplně přesně dům o který mi šlo a to se opakovalo i u jiných, pro mne známých, adresách (úspěšnost 100%). Proč tomu tedy není u 765 ??? Proč. Kde jě chyba. Pomoc te, zajímá mne to. Děkuji.
Kubis73
 
Příspěvků: 37
Registrace: 02.11.09 19:07 (Po)
Bydliště: Pardubice

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 18:22 (Po)

A jak vyhledáváš kam vést ? Zadáš adresu - město, ulici a pak i čp, a nebo dáš změnit zemi na Adresy ČR1 a potom hledáš, mapa tak přesná není,ale mě to s Adresama ČR vodí přesně na dům,dokonce i tam kde některé jiné navigace selhávajíObrázek A moje 775T by měla být jak 765T Obrázek A máš Adresy ČR 1 v navigaci nainstalované ?
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Rubic » 29.11.10 18:29 (Po)

Zdravím,
záleží na tom, které další mapy v Nuvi 765 máš. Neuvedl si to. Nefunkční mapa Adresy CR v1 je často způsobena přítomností TOPO mapy. Chce to najít správnou kombinaci - něco mít v Nuvi, něco na kartě. Pak to chodí přesně.
Garmin Nuvi 765T, GE v6.6.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 750
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 18:36 (Po)

Ještě k tomu, Rubic,máš pravdu, já to ještě řeším tak že se přepnu jen na Atlas Czech 2010
a Adresy, tam to přepnutí na adresy čr funguje korektně, vyhledám místo,dám do oblíbených,přepnu se zpět do CN a jedu Obrázek
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod freewall » 29.11.10 18:42 (Po)

Mirdame Adresy ČR můžeš mít zapnuté společně s CNEU a funguje to.
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 18:54 (Po)

U mě ne, u CN mi to nenabízí změnit zemi na Adresy ČR1 Obrázek, s Atlasem ano Obrázek, v navi mám :
CN North America NT 2010.30, CN North America NT 2010.30 3D
CN Europe 2011.20, CN Europe 2011.20 3D
Adresy ČR 1
a na kartě: CYKLO Czech 2010 NT
TOPO Czech PRO 2010
ATLAS Czech 2010NT
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod freewall » 29.11.10 19:06 (Po)

Na mé gusto toho máš nějak moc, ale jezdíš asi do USA.... ale to není má věc. Takže dej pryč TOPO a bude ti to fungovat. Já s tímhle zápasil asi před rokem - měl jsem CNEU, Atlas, Adresy, TOPO - ať jsem kombinoval jak chtěl - kartu - navi, kulový platný, až mi jeden kolega poradil ať dám pryč topo a je klid a pohoda. Teď mám myslím CNEU a Atlas v navi a adresy na kartě a "no problema". Jezdím na CNEU, zafajfklé mám i a adresy a když zadám cíl přes "Adresu" tak vidim lištu Adresy CRv1
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod Mirdam » 29.11.10 19:10 (Po)

Dík za radu Obrázek vyzkouším, do USA nejezdím,ale mám dosti místa tak se mi ji nechtělo mazatObrázek , jdu na to Obrázek
Mirdam
 
Příspěvků: 36
Registrace: 21.08.09 21:53 (Pá)

Re: Garmin Nüvi 765

Odeslatod freewall » 29.11.10 19:27 (Po)

Jasně, ale to TOPO je pachatel :))))
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.