superkutil napsal:Neznám jiného tak významného výrobce, který by tak blbnul se servisem jako Garmin. Přitom Garmin v USA se chová úplně jinak. Většina velkých výrobců si přes SN na webovém portálu ověří jak prodej proběhl a výrobek do opravy vezme. Jedná se tedy o šedý dovoz, když servis Garmin vidí, že navigace byla dovezena legální cestou? Neplatí na Garmin celosvětový servis? Když se mi v USA rozbije Garmin, tak zajdu k prodejci a on mi navigaci v záruce vymění nebo opraví. Proč tomu není tak i v ČR? Pak je pro mne snažší si koupit mobilní telefon a navigaci nahrát do něj. Na telefon mám záruku po celém světě a tím je to vyřešené. Politika servisu Garmin v ČR mi poněkud uniká a i Picodas co by zástoupení v ČR si na chování Garmina stěžuje.
superkutil napsal:Nevidím jediný důvod, proč bych měl být ke Garminu tolerantní, proč bych u něj měl tolerovat chyby, které jiná navigace nedělá. To je jako by jsi měl banku, která by chtěla za vše platit a banku, kde by vše bylo zadarmo. A ty by jsi měl banku kde za vše platíš s tím, že by si ji omlouval, s tím, že je to jen pár korun.
A pokud jde o orientaci v cizím městě v noci někde v klikatých uličkách, tak promiň, ale když jedu podle navigace, tak se na ni fakt spoléhám, protože názvy na směrovkách mi třeba nic neříkají. Je rozdíl, zda jedeš po trase, která je dobře značená nebo někde na objížďce městem.
W-Sally napsal:Mr. Mates:
Na kešky používám Oregona 300, Nuvi jen výjimečně, když jsem Oregona půjčil kolegovi na Slovensko. A proto Nuvi používám jen jako autonavigaci a přiblížení ke keši. (nechce se mi přepínat auto a turistickou mapu)
Tragedie_v_JZD napsal:tak ale to garmin dela samozrejme taky. ale jenom v tunelu. nevidim duvod, proc by mela navigace "lhat" a predstirat, ze pracuje, i kdyz ve skutecnosti nema signal. naopak, je spravne, ze kdyz je bez signalu, tak zahlasi ztratu signalu. ridic vi, ze ted momentalne neni navi spolehliva a zacne se vice venovat navigaci a sledovani tomu, kde momentalne je.
Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník.