W-Sally napsal:Mně občas vypne sama od sebe, ale čas ukazuje i datum stále stejně. To se tam nezměnilo. Spíš mě se... tím, že na dálnici občas ukáže přímou čáru - směr trasy - místo, aby kopírovala silnici. Je to asi tak 1 případ z padesáti vesměs na D1 okolo Mirošovic....
. Ve většině našich tunelů mě hlásí ztrátu družicového signálu. Venku mě to neudělala ani jednou (tunely ve Vídni, Chorvatsku, Řecku - a že jich tam bylo).
Ale jinak maximální spokojenost, zkoušeli jsme s ní hledat i "kešky" a sice s problémama, ale našli jsme.
superkutil napsal:Používám různé navigace (Garmin, TomTom, iGo, Navigon, BluePoint, atd) a Garmin je jednou z nejhorších. A to platí jak o SW tak i o mapách. Naviguje chaoticky, nesmyslnými cestami, když ztratí signál, tak neví co dál. Pokud bych si mohl zvolit, tak bych použil TomTom. Ten mě navigoval vždy nejlíp a i systém RDS-TMC je udělaný nejlíp. Nuvi 765 T jsem vyhrál a tak jsem myslel, že se s ní sžiju. Ale nejde to, má moc chyb a je dost nepoužitelná. Používám TomTom a v nutných případech Garmin Oregon 450. Nuvi 765T se mi válí doma, nikdo ji nechce.
Jel jsem s lidmi. kteří mají Mio i Tom-Tom a nadávali. Takže na Garmina nedám dopustit a vždy bych šel jen do Garmina.
W-Sally napsal:Já si tedy, až na pár skutečně drobností, nemohu stěžovat. Považuji G765 za jednu z nejpovedenějších s jednoduchým ovládáním. Bez problémů cesta do Řecka i cestování po Řecku. Ani jednou mě nenechala ve štychu a RDS nejlépe funguje venku. Asi to nebude až tak SW. Je totiž velice zajímavé, že RDS je venku lepší než u nás. A v Řecku, které ještě před dvěma lety nebylo GPS signálem vůbec pokryto zaváhal Garmin jen asi ve dvou případech, a to ještě bylo chybovými mapovými podklady.
Jel jsem s lidmi. kteří mají Mio i Tom-Tom a nadávali. Takže na Garmina nedám dopustit a vždy bych šel jen do Garmina.
superkutil napsal: TomTom i když ztratí signál tak dál naviguje.
Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] a 2 návštevníci.