23.6.2009
Tak já jsem bohužel ten co jsem měl také problém a volal jsem Romstarovi ... vlastním navigaci 755T a dnes ráno když jsem usedl do vozidla tak navigace začala dlouho hledat signál a nemohla najít družici, proto jsem jí restartoval a chvíli signál chytla a myslel jsem si, že je vše o.k. Ale bohužel po ujetí cca 5 km najednou plesk a displej zhasnul ... tak jsem zkontroloval kabely atd, zkoušel restart znovu zkoušel připojit kabel a pořád nic. A tak jsem zavolal svému prodejci a následně zajel do Prahy na Evropskou do prodejny a servisu Garminu. Tam se mě ujali a vzali navigaci na servis a zhruba po 10 minutách mi jí přinesli zpět ze slovy, že technik říkal, že to byl zaseklý reset či co ... A že je vše v pořádku … Tak jsem byl šťastný, že mě mašinka opět funguje a vydal se k domovu. Vše fungovalo jak mělo a dojel jsem domů v pohodě. Bohužel, ale doma jsem navigaci napíchl na počítač pře USB, abych si dobil baterku a zároveň, abych si s navigací pohrál a naplánoval trasu na víkend. Najednou, ale navigace zase šlup a vypnul se displej znovu, opět jsem zkoušel vše možné, ale přesně jak popisuje autor článku, mám doma mrtvou černou krabičku Zítra jedu znovu hned ráno do Garminu.
24.6.2009
Tak jsem dnes v ranních hodinách navštívil ústředí Garminu v Praze. Jel jsem tam dost brzo, abych byl mezi prvními Jak jsem již psal nemám 765 T ale 755 T tak se malinko liším, ale úplně stejný problém. Naštěstí díky mému prodejci Romstarovi o mě již v garminu věděli a ihned se mě věnovali. Díky Romstarovi a skutečnosti, že měli jinou navigaci na obchodě tak mi navigaci vyměnili a plně připravili ze staršími "střevy" Moc se v tom nevyznám a po bádání v navigaci jsem tam našel: Software Version 2.30. Tuším, že na mé minulé co se vypnula jsem měl nejnovější střívka. Teď navigace funguje bezvadně až na to, že mi nefunguje nová mapa Topo 3 vzhledem k tomu, že mám starší střívka. Ale lepší raději ať mě funguje něco než vůbec nic … Nezbývá mi než čekat až někdo z Garminu vychytá chybu v novém FW až se tak stane tak si až poté za pomocí Romstara zaktualizuji a nainstaluji v 60 denní lhůtě i nové mapy Evropy co mají vyjít v červenci. Ještě jednou bych chtěl poděkovat Romstarovi (mému prodejci) a panu Vaňkovi ze společnosti Garmin za to, že mám jinou "holku" doma, jelikož odjíždím na dovolenou.
P.S. Během mé návštevy v Garminu, volalo několik z nás ... A i pár lidí se zastavilo na obchodě a doufám že v Garminu houfně makají na odstranění problémů, jelikož postižených bude hodně ...