Znovupřilepení gumové pásky kolem G-Vista-HCx

Vše co se týká železa značky Garmin.

Znovupřilepení gumové pásky kolem G-Vista-HCx

Odeslatod Hippo » 06.10.08 9:52 (Po)

Zdravím vás a prosím o sdělení, jaké má obchodní označení oboustranná lepící páska, kterou používáte na znovupřilepení gumové pásky kolem G-Vista-HCx. Děkuji za odpověď.
Hippo

Registrace: 06.10.08 9:43 (Po)

Re: Znovupřilepení gumové pásky kolem G-Vista-HCx

Odeslatod Path » 06.10.08 16:23 (Po)

S páskou je to trochu problém. Ne každá vydrží náročnější podmínky častých výkyvů teplot. Odlepenou pásku můžete reklamovat nebo pokud je přístroj po záruce, můžete tuto pásku dokoupit (cenu odhaduji tak na cca 200 - 300,- Kč).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Anonymous » 11.11.08 13:16 (Út)

Zdravím, asi před půl rokem jsem na tohle téma zavedl diskuzi na fóru Geocaching - tenkrát se mi odlepila guma kolem Visty HCx, zkoušel jsem kdeco, i tu lepící pásku(vydržela tak 14 dní), nakonec to skončilo zakoupením lepidla Ceys Triaction (MS Tech) v Globusu - po důkladném odstranění původního lepidla jsem nanesl dvě "žížaly" na přístroj, nasadil pásku (to že je od naleptání od původního lepidla o kousek větší nevadí, lepidlo Ceys je trochu konzistencí podobné silikonu) a drží to už půl roku bez změny.
GPSku tahám na kolo i do lesa a můžu s klidným svědomím říct, že nápis na blistru od toho lepidla: "Extraodolné, lepí a tmelí" je pravda.
Karel
Anonymous

Odeslatod mpistora » 04.01.09 1:33 (Ne)

Celkem dobře to také jde s oboustrannou kobercovou páskou.
mpistora

Registrace: 04.01.09 1:06 (Ne)

Zpět na Garmin: GPS přijímače