C510 deluxe PROBLÉM

Vše co se týká železa značky Garmin.

C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 27.07.08 0:14 (Ne)

Ahojte,mám problem s c510 deluxe ,známemu som ho resetol ,lebo neprepočítaval trasy. A chcel som mu pridať aj nove aktualizcie map + firmware. Najskôr som spravil zálohu POI a potom som ho resetol,zmazal všetky užívatelske dáta. Ďalej som dal aktualizovať firmware na poslednú verziu a to 6.10 ,nahral som mapy HU,Adria všetko posledne / HU 5.01,Adria 2.11/ Sk som nedával,lebo som chcel použiť mapu z eu 2008,ktorá je na karte a je podrobnejšia ako sk v5.
NA karte zostala eu 2008 bez zásahu !!
Keď som to zapol,tak mi dávalo hlášku ,že mapy nepodporujú autorouting a nedajú sa použiť !! A nefunguje ani europa 2008 z karty,ako keby tam ani nebola !! Čo to je za blbosť ??
Myslel som ,že to je tým firmwerom v6.10 ,tak som našiel v 5.70 a dal som tam ten ,ale bolo to iste !! Prečo ??

Teraz sa snažím nahrať do internej pamate SK 5 + ADRIA 2.11 a na kartu som nanovo nahral EU 2008 + unl !!
Čo ak to zase nepôjde ??

VEĽKĚ ĎAKUJEM ZA KAŽDÚ RADU !!!

ObrázekObrázekObrázek
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 27.07.08 0:48 (Ne)

Takže podarilo sa mi nahrať do internej pamäti sk+adria a na kartu nanovo eu a už to ide,len som tam nedostal HU ,lebo je velka s nezmestia sa do kopy spolu !!
skusim to nahrat na kartu aj s eu ak to pojde!!

Obrázek
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod Path » 27.07.08 0:55 (Ne)

Už to routuje?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 27.07.08 0:58 (Ne)

Už to nedava hlašku,že mapy nepodporuju autoruting ,akurat dohravma hungary ku eu na kartu a skusam to !!...
Routuje ,aspoň sa tak tvári,hu sa mi nepodarilo dať ku eu samotne ako dva image na jednej karte... Teraz davam spolu cez mapsource na kartu aj HU + EU !!

A dufam,že to už pôjde !!
Pokročila doba . . .
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 27.07.08 23:12 (Ne)

Ahoj,už to beží ako new,ale nechal som tam pre istotu 5.70 firmware,a nedal som tam slovakia 5 ,bol problem s pamäťou !! V internej je ADRIA a na 2 gb karte EU+HU !!
Všetko routuje ,a asi problem bol v tom že namiesto adria route 2.10 som mal instal adria topo 2.11 a ta neroutuje !! Ale aj tak bolo divne,že po instal poslednej verzie 6.10 nešla pôvodná mapa EU !! Až keď som ju znovu nahral s HU a to cez mapsource !!

Žeby nejaka ochrana ? Obrázek

Obrázek
J
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 20.09.08 13:45 (So)

Už zase :-( problém...
V c510 deluxe ,mám 2 ks v jednom si možem lubovolne zapínať - vypínať mapy ako chcem,môžem si komplet všetky vypnuť,aj pri internej pamäti a aj na karte!! V druhom kuse si môžem vypnúť všetky,okrem jednej v pamäti ,a to či tam je HU alebo SK5 ,alebo adria,nikdy ich nevypnem všetky !! A robí to problem pri vypočte trasy - medzištatne !! V tomto / 2 - problem/ bola aj staršia verzi softu ,robila to ,dal som najnovšiu,robí to aj pri tom !!
Kde môže byť problem!??
THX
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod Anonymous » 20.09.08 14:59 (So)

Ahoj mam tento isty problem tiez, sefik aktualizoval garmina teraz tam ma v firmvaru 6.10 vobec mu neda nic len okrem spominanej hlasky. Vedel by si mi pomoct s tymto problemoM ???
Anonymous
 

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod jogobelo » 20.09.08 15:33 (So)

Ahoj ,aký problem ??
prečítaj si komplet všetky príspevky!
Problem bol v routovaní map,nemali,bola to len adria 2.11 topo bez routovania !

K aktuálnej veci,problem s vypnutím máp !
Už som to vyriešil,problém bol v tom,že ten ,v ktorom to nešlo vypínať nemal v sebe BASEMAP !!
Dohral som ju ,pridal mapy a už to beží bez problémov !!

THX
jogobelo
 
Příspěvků: 30
Registrace: 02.10.07 20:35 (Út)

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod Anonymous » 20.09.08 15:55 (So)

Sefik robil nejakej upgrade firmwaru a teraz kKed zapnem garmina mam tu istu hlasku ako si mal ty : mapy nepodporujú autorouting a nedajú sa použiť na C510 streetpilote. predtímto upgradom mi vsetky mapy fungovali / SK + Europa+ adria + bulharsko+cr /
Anonymous
 

Re: C510 deluxe PROBLÉM

Odeslatod Anonymous » 20.09.08 15:57 (So)

Este doplnim ze som dal len Europu NT 2008 ale nic sa z toho stavu nezmenilo , pytam sa preto ze si spominal ze sq ati podarilo vratit stary fw da sa tento fw niekde zohnat by som to rads skusil ci mi to nepomoze rozbehnut ten gps
Anonymous
 

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.